Știri externe

Deces fulgerător! Unul dintre cei mai mari actori din lume a murit în somn

Doliu în lumea internațională a filmului. Unul dintre cei mai mari actori americani a murit în somn. Vestea trecerii sale în neființă a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat de-a lungul carierei sale impresionante. Iată ce s-a aflat până acum despre această tragedie.

A murit actorul american Raymond Allen „Ray” Liotta

Actorul Raymond Allen s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, Ray Liotta a murit în somn. Actorul era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo. Era cunoscut mai ales pentru rolul din Goodfellas, regizat în anul 1990 de către Martin Scorsese. The Independent notează că actorul a murit în somn, în timp ce se afla în Republica Dominicană unde era implicat în turnarea unui film numit Dangerous Waters.

Deces fulgerător! Unul dintre cei mai mari actori din lume a murit în somn

Din nefericire, actorul s-a stins din viață într-o perioadă de revenire spectaculoasă pentru cariera sa. Printre ultimele producţii în care s-a remarcat Ray Liotta se numără The Many Saints of Newark (2021), No Sudden Move (2021) şi Marriage Story (2019), film care a obţinut un premiu Oscar în 2020 şi alte cinci nominalizări. Ray Liotta tocmai terminase de jucat în noul film al lui Elizabeth Banks – Cocaine Bear, care, conform IMDb, urmează a fi lansat în 2023.

Cine a fost Ray Liotta

Ray Liotta s-a născut pe 18 decembrie 1954 în Newark, New Jersey, a studiat actoria la universitatea din Miami, iar în prima parte a carierei sale a avut roluri mici în seriale şi filme de televiziune.

La jumătatea anilor 1980, Ray Liotta a jucat rolul unui poliţist într-un serial difuzat de ABC, înainte de a apărea pe marele ecran în primul său rol important, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Este vorba despre filmul Something Wild (1987), în care Liotta a jucat alături de Melanie Griffith şi Jeff Daniels.

Deces fulgerător! Unul dintre cei mai mari actori din lume a murit în somn

În 1990, actorul a fost distribuit în cel mai mare rol din cariera sa, cel care l-a făcut cunoscut cu adevărat: gangsterul Henry Hill din filmul Goodfellas, unde a jucat alături de Robert de Niro şi Joe Pesci.

Comments are closed.