Media

Decizie uluitoare în dosarul atacului asupra Mirelei Vaida. Procurorii au decis: „Nu a fost tentativă de omor”

Mirela Vaida este în continuare disperată, mai ales după ce procurorii au decis că atacul săvârșit asupra ei chiar în timpul emisiunii Acces Direct nu se încadrează ca tentativă de omor, și nici măcar ca amenințare, deși ambele femei care au agresat-o, atât fizic, cât și verbal, au proliferat numeroase moduri în care i-ar dori moartea vedetei de televiziune.

Mirela Vaida a primit reacția oficială a procurorilor pivind cazul în care se achetează atacul săvârșit asupra ei, chiar în timpul emisunii „Acces Direct”, când o femeie cu grave probleme psihice a pătruns în platou, dezbrăcată, aruncând cu un bolovan de dimensiuni colosale spre ea, țintind în mod evident zona capului și urmărind vătămarea gravă a victimei.

Procurorii au decis că atacul asupra Mirelei Vaida, din platoul Acces Direct, nu a fost tentativă de omor

Vedeta de televiziune se declară șocată de reacția autorităților ce ar fi trebuit să le pedepsească atât pe Antoanela Grigoraș, cât și pe Lămâia Stănescu, cele două femei care au atentat asupra vieții ei. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au trimis o soluționare a cazului de-a dreptul halucintată.

„Nu a fost tentativă de omor, nici amenințate. A fost distrugere, că a aruncat cu pietroiul și a crăpat sticla platoului, și ultraj al bunelor moravuri, pentru că a intrat dezbrăcată. Atât. Eu sunt încă traumatizată. Intenția mea nu e să bag la balamuc două femei bolnave.

Dacă ele sunt bolnave, nici sentința, nici lipsa unei sentințe nu le va ajuta. Ele pot venit din nou aici, dacă nu sunt urmărite penal”, a spus Mirela Vaida, în cadrul emisunii pe care o prezintă, Acces Direct.

De asemenea, procurorii au mai adăugat că, din imaginile surprinse în direct și analizate, în care se poate vedea clar dorința de ucidere pe care atacatoarea a arătat-o asupra prezentatoarei, cât și alte filmulețe ce conțin amenintăți evocate de complicea agresoarei, nu reiese că Antoanela Grigoraș ar fi avut intenția de a o lovi în cap pe Mirela Vaida, ci, mai degrabă, în zona picioarelor, fapt declarat chiar și de aceasta, anume că a intrat în platou pentru a o lăsa șchioapă pe vedetă, nu pentru a o ucide.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.