Media

Delia dată de gol de mama sa, cât cheltuie artista în vacanțe

Delia este cunoscută pentru vacanțele sale exotice, dar și cheltuielile enorme pe care le face. Chiar sora ei a dezvălui la Antena 1, într-un roast la iUmor că sora sa cheltuie foarte mulți bani pe haine și vancațe luxoase.

Delia și-a dus mama în vacanță și dezvăluit suma fabuloasă pe care o cheltuie fiica sa

Delia și-a dus mama în vacanță și dezvăluit suma fabuloasă pe care o cheltuie fiica sa

Recent Delia și soțul ei au invitat-o pe Gina Matache, dar și pe tatăl artistei la o vacanța la care românii doar visează.

Prima locație în care au aterizat a fost Dubai, unde au stat o săptămână. Nu s-au oprit doar la orașul celebru și au vizitat mai multe locuri.

Mama Deliei a povestit că s-a simțit ca un copil care se bucura de tot ce a apucat în Dubai și experiența abia avea să înceapă.

”În Dubai am stat o săptămână. A fost superb, a fost vis. Au luat copiii o vacanță în care să nu stăm doar într-un singur loc, am bifat mai multe locații. Am fost cu Delia și cu Răzvan. Au fost locurile lor diferite și mi-au zis:

”Hai mama, să guști și tu”. M-au dus pe unde știau ei că este de văzut ceva deosebit. Eram ca un copil care a văzut pentru prima oară nu știu ce minunăție.”, a declarat Gina Matache la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Imediat după Dubai, s-au dus în Maldive unde au stat în celebrele resorturi de pe o insulă în căsuțele celebre acoperite cu stuf, dar une au avut parte de toate condițiile de lux.

Mama Deliei a declarat într-un interviu la Antena Stars că o noapte costa 4000 de euro și că vacanța din Maldive a fost cadoul Deliei de 8 martie.

După Maldive a urmat Egypt o vacanță făcută cadou tătălui.

”După am fost în Maldive, unde a fost mai pe relax așa, pentru că era totul izolat pe o insulă, dar cu dotările de ultimă generație în cameră. Adică, de unde vedeai așa niște căsuțe acoperite cu stuf, în interior era tot ce își trebuia, era superb. A fost 4.000 și ceva de euro noaptea.

Eu nu am știut unde merg. Am aflat după. Excursia aia a fost în contul zilei de 8 martie. După am plecat în Egipt. Nu era pentu mine, era pentru taică-su. Am stat o săptămână în Egipt.”, a mai spus mama Deliei Matache.

 

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.