Media

Delia, mărturisiri sensibile. Nu poate tolera violența fizică: “Nu sunt străină de situație”

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes, este iubită de oameni și foarte talentată. De asemenea, îi merge bine și la iUmor, unde face parte dintre jurați, dar și unde a vorbit despre un subiect extrem de sensibil: violența domestică.

Delia nu poate tolera glumele nesărate

Delia face parte din juriul iUmor. Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, care se bucură de mare succes și are o mulțime de fani. Este o persoană destul de rezervată, căreia nu îi place să vorbească despre viața privată și să dea prea mult din casă.

De data aceasta, însă, a decis să clarifice o situație ce o deranjează foarte mult. La iUmor vin tot felul de concurenți, cu numere care mai de care mai ciudate. Artista mărturisește că glumele pe care nu le suportă deloc sunt cele legate de violența domestică, un subiect extrem de sensibil pentru ea. Deși nu poate spune că a fost traumatizată din această cauză, susține că nu este străină de situație și nu poate accepta ca cineva să facă haz de necaz din asta.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație’, a mai spus artista.

Delia a precizat că niciodată nu se va abține de la comentarii, când este vorba despre ceva care o deranjează și o vizează în mod direct.

Delia, mărturisiri despre copilărie

Delia a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă, de care mereu și-a amintit cu drag. Recunoaște că a fost un copil fericit, însă lipsurile au făcut-o să sufere, pentru că au fost destul de multe.

Părinții le-au oferit tot ce au avut și au făcut eforturi pentru a le ajuta să studieze unde își doreau. Delia spune că perioada în Care a fost copil a fost una în care nu aveai prea multe de oferit unui copil.

 

Comments are closed.