Media

Delia Matache nu poate face copii! Cine a dat-o de gol pe artistă

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Deși are o carieră de succes, este cunoscută și iubită de o mulțime de oameni, se pare că ceva îi lipsește și celebrei noastre artiste. Așa cum orice femeie visează să devină mamă, la fel o face și Delia, despre care se speculează că ar purta deja în pântece un copil.

Delia Matache nu este însărcinată

În ultima vreme, s-a vorbit tot mai mult despre faptul că Delia ar putea fi însărcinată. Deși toată lumea o întreabă când va face marele pas, având în vedere că sora ei mai mică are deja doi copii, pe care Delia îi iubește la nebunie și are mereu grijă de ei, se pare că ea nu are astfel de gânduri.

Zilele trecute, ea a fost surprinsă în compania surorii sale și a nepoțeilor, timp în care a stat doar pe lângă fetița Oanei, pe care a urmărit-o la orice pas și s-a asigurat că este bine. Artista este foarte grijulie cu nepoțica sa, semn că a prins ceva experiență și este pregătită să facă și ea pasul cel mare.

Imaginile surprinse de cei de la Ciao au ridicat ceva semne de întrebare, mai ales din cauza faputului că artista purta haine foarte largi, care păreau să ascundă ceva suspect. Totuși, se pare că Delia Matache nu este însărcinată.

Delia nu poate face copii

Multe femei se confruntă cu infertilitatea. Deși își doresc cu adevărat un copil și toată lumea pune presiune pe ele, pentru că a sosit vremea să facă acest pas, anumite probleme de sănătate nu le permit acest lucru. Cu această situație pare să se confrunte și Delia Matache, care, de multe ori, a spus că nu se gândește prea mult la un copil și nu simte că a venit momentul.

Totuși, problema este cu totul alta. În urmă cu aproximativ patru ani, mama sa, Gina Matache, a făcut o serie de dezvăluiri foarte interesante. Se pare că artista și-ar dori să aibă un copil, dar anumite probleme nu îi permit să-și îndeplinească visul.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi?! Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil.”, a spus mama Deliei.

De asemenea, a confirmat subtil faptul că Delia ar avea probleme de infertilitate și a apelat la ajutorul medicului pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Mai mult, ea ar fi deja sătulă de insistențele celor din jur, care o tot întreabă când va aduce și ea pe lume un copil.

Comments are closed.