Media

Demisie răsunătoare la Antena 1. Vedeta a făcut anunțul în direct

Demisie răsunătoare la Antena 1! Părăsește echipa după ani buni de colaborare. Vedeta a făcut anunțul în direct la tv, chiar în timpul emisiunii. Iată despre cine este vorba și ce urmează să se întâmple pe postul de televiziune.

Demisie la XTRA Night Show

Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show după 10 ani de colaborare cu Antena 1. Comediantul a făcut echipă bună cu Dan Capatos, însă se pare că toate au un sfârșit. În ultima perioadă au circulat mai multe zvonuri cu privire la plecarea lui Bordea din postura de co-prezentator al emisiunii Xtra Night Show. Iată că acum totul a devenit clar!

Ediția de joi, 12 mai 2022, a fost ultima pentru Cătălin Bordea în cadrul show-ului de televiziune. Comediantul este în echipa emisiunii de pe vremea când aceasta se numea Un show păcătos.

Motivul plecării sale ține de un alt proiect de televiziune în care Bordea va intra în perioada imediat următoare, foarte posibil să fie vorba despre Asia Express.

Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță, a spus Dan Capatos în emisiune.

Cătălin Bordea- primul concurent din noul show Asia Express

Odată cu demisia lui Bordea de la cârma emisiunii Xtra Night Show, s-a aflat practic și cine va fi primul concurent din show-ul aventură Asia Express. Nu se știe însă cu cine va face echipă comediantul în noul proiect de televiziune unde va participa.

Se anunță schimbări majore în noul sezon Asia Express. Deja au început pregătirile pentru emisiunea produsă de Mona Segal. Se pare că traseul a fost stabilit, la fel și participarea unor vedete din România. Negocierile sunt în toi. Potrivit informațiilor apărute în presă, în sezonul cu numărul 5 filmările vor avea loc în Mexic și Columbia, mai precis în capitala Bogota.

Comments are closed.