Știri externe

Demisie șocantă în televiziune! S-a retras după 20 de ani de activitate

În ultima perioadă, tot mai multe Celebrități au făcut anunțuri importante și, totodată, șocante. Aflăm acum că o prezentatoare TV celebră și-a anunțat public retragerea, după 20 de ani în care a făcut show cu fiecare apariție.

Ellen DeGeneres se retrage din televiziune

Comedianta şi prezentatoarea Ellen DeGeneres este una dintre cele mai cunoscute prezente feminine în America. Este un adevărat personaj, care a adunat o mulțime de fani și s-a bucurat de multă celebritate în ultimii aproape 20 de ani de când își desfășoară activitatea.

Vezi și: Demisie răsunătoare la Antena 1. Vedeta a făcut anunțul în direct

Din păcate, ea şi-a încheiat joi programul “The Ellen DeGeneres Show”. Acest show a fost considerat una dintre producţiile cele mai influente ale televiziunii americane. A fost difuzat timp de aproape 20 de ani, iar vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea.

Vedeta a făcut și primele declarații în ceea ce privește demisia ei. Ellen spus că nu se desparte definitiv de această lume, ci este vorba doar despre o pauză în care vrea să aw descopere.

“A intrat aici acum 19 ani şi am spus că este începutul unei relaţii. Iar azi nu este sfârşitul acestei relaţii, ci o perioadă de odihnă. Voi veţi putea urmări alte show-uri iar eu s-ar putea să mă întâlnesc cu alt public”, a spus ea.

A pierdut un milion de spectatori

Emisiunea prezentatoarei a anunțat că se retrage din proiectul ei de mare succes. Ultima perioadă, însă, nu a mai fost la fel de bună, după scandalul în care a fost implicată. Mai exact, angajații au acuzat că promovează hărțuirea sexuală. De atunci, aproape un milion de oameni au renunțat să mai urmărească show-ul.

În ultima emisiune, DeGeneres a mulțumit colaboratorilor și producătorilor, publicului care a susținut-o și apreciat-o în toți acești ani, fără a vorbi despre scandalul în care a fost implicată. A avut invitați de seamă precum Billie Eilish, Pink sau Jennifer Aniston, dar și actrița Portia de Rossi, soția ei.

Comments are closed.