Media

Denise Rifai, anunţ despre demisie. S-a împlinit un an de când a schimbat cariera

Denise Rifai a transmis fanilor de pe Facebook un mesaj legat de demisia ei. Jurnalista a publicat un mesaj, la un an după ce a schimbat postul Realitatea Tv cu Kanal D.

“Azi se împlinește un an de la acea Zi de joi, 12 martie, când am decis că trebuie să-mi dau demisia. Și Ce An a fost!!!

Mă bucur că emisiunea mea încă dăinuie pe post, asta înseamnă că mă pricep la lucruri bune! Și mă bucur și mai mult că m-ați primit în casele dvs, acum cu #40deintrebari, în număr muuuult mai mare decât la #LegilePuterii! Și ar mai fi un aspect.

Anul trecut, exact în ziua asta, avea să fie votat în Parlament – Guvernul Citu. Și-a retras atunci Florin mandatul, dar uite că astăzi, exact un An mai târziu, e acolo, așezat la Palatul Victoria și face treaba!”, a scris Denise Rifai, pe pagină de Facebook.

Denise Rifai, mare succes la Kanal D

40 de întrebări cu Denise Rifai este un talk show românesc transmis de postul de televiziune Kanal D începând cu 6 octombrie 2020. Emisiunea se desfășoară sub forma unui interviu luat de moderatoarea Denise Rifai unor personalități din diverse domenii.

Programul de televiziune a avut parte de audiențe ridicate, atingând și prima poziție la nivel național cu peste un milion de urmăritori în minutul de maximă audiență.

Anunțul transmis de Denise Rifai când a demisionat

Anul trecut, jurnalista a renunțat la emisiunea realizată la RealitateaPlus. A lucrat la Realitatea Tv timp de 9 ani.

”Stiu ca ma asteptati maine seara sa fim impreuna la #LegilePuterii. Mai ales acum, intr-o Astfel de situatie cand Romania este intr-o criza despre care nimeni nu poate spune cum si mai ales Cand se va incheia !

Insa o sa va spun si dvs ce am hotarat inca de Joi la pranz, inainte de a intra in emisie.

Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Si asa o sa raman! Si nu pot lucra ca profesionist si om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, in acest nou climat pe care cu siguranta l-ati remarcat si dvs.

Plec asadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea Realitatea TV care astazi nu mai e, in suflet! Sunt multumita ca am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica asa cum scrie la carte, in aceasta televiziune care, in toti anii acestia, a fost o insula de independenta jurnalistica. Poate singura!

Iar pe dvs, iubitii mei telespectatori, promit sa va iau cu mine, pe toti, Acolo unde o sa merg si eu !

Ps. Stiti ce nu pricep unii? Ca Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt si raman Jurnalist”, a afirmat Rifai, în urmă cu un an.

La acel moment, Denise Rifai a explicat și de ce plecarea de la Realitatea a dărâmat-o atât de tare. Aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că, într-un fel, oamenii în care a avut încredere au trădat-o.

„Eu n-am avut niciodată-niciodată probleme cu încrederea în mine. Eu știu cine sunt de când m-am născut. Iubesc ceea ce fac. Am fost foarte supărată pentru că mi-am dat seama că e foarte greu să găsești o oază în universul acesta intern, unde structura respectivă să își asume un jurnalist care să fie corect. Eu mi-am dat seama că eu am foarte puține zone unde aș putea să am o emisiune corectă”, a mai spus Rifai.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.