Media

Despărțire șoc în showbiz! Alexandru Papadopol și Adriana Titieni nu mai formează un cuplu

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri din lumea mondenă s-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta la asta. Îi legau ani de iubire, copii, dar tot au ajuns la final de drum. În această situație se află și actorul Alexandru Papadopol și Alexandra Titieni, care s-ar fi despărțit de ceva timp.

De ce s-au despărțit Alexandru și Adriana

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni au format un cuplu ani buni și nimeni nu se aștepta la despărțire. Cei doi au avut mereu o relație ferită de ochii lumii și au încercat să stea cât mai departe de bârfe și răutăți, dar chiar și așa, tot au ajuns la sfârșit.

Se spunea chiar că Adriana a fost femeia pentru care actorul a renunțat la fosta lui soție, Ioana Ginghină, iar Alexandru bărbatul pentru care Adriana a divorțat, dar lucrurile s-ar fi stricat între cei doi. Potrivit surselor CANCAN.RO, cei doi nu ar mai forma un cuplu de ceva timp, pentru că relația lor s-ar fi răcit încă din vară.

De atunci, s-ar fi îndepărtat și deja au început să vorbească cu alte persoane. Adriana se concentrează mai mult pe creșterea copiilor ei, care au planuri mari de viitor. Nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare și nu își mai dau aprecieri, ca înainte.

„Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii. Ariadna Titieni va fi studentă la medicină, iar Marc Titieni deja a avut primul succes în cariera cinematografică cu filmul «Otto, barbarul», unde are rol principal. Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane”, a dezvăluit pentru Cancan o sursă din anturajul celor două familii.

Ce relație au Alexandru și Ioana Ginghină

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au fost căsătoriți și au împreună un copil. Relația lor a ajuns la sfârșit după ani buni de iubire. Totul s-a terminat cu scandal, după ce actorul a fost infidel, dar se pare că cei doi au revenit acum la sentimente mai bune decât atunci când erau împreună.

Surse apropiate celor doi spun că ei colaborează foarte bine bine acum în ceea ce privește creșterea fetiței lor. În plus, Alexandru chiar ar fi încercat să se apropie din nou de fosta lui soție, dar ar fi fost refuzat de aceasta, având în vedere că are o altă relație care merge foarte bine.

Comments are closed.