Știri externe

Despărțire șocantă în showbiz! L-a prins cu altă femeie pe iubitul ei

În ultima perioadă, tot mai multe vedete s-au despărțit, deși pozau în cupluri perfecte. Aflăm acum că o altă căsnicie a fost distrusă, după ce una dintre cele mai celebre artiste din țară și-a găsit iubitul în compania unei alte femei. Lumea showbiz-ului este zguduită de această veste.

Shakira, înșelată de Pique

Shakira şi Gerard Pique se confruntă cu probleme mari în relaţie. Se cunosc de mai bine de 10 ani, părea că au o relație perfectă și se iubesc, dar se pare că lucrurile nu stau tocmai așa în cazul lor. Ar fi ajuns la final de drum, după ce unul dintre ei a călcat strâmb.

Presa spaniolă anunță acum că cei doi îndrăgostiți s-ar fi despărțit, după ce artista internațională l-ar fi prins pe celebrul fotbalist cu o altă femeie. Potrivit El Periodico, Pique ar trece „printr-o criză sentimentală”, acesta fiind şi motivul pentru care ar fi înşelat-o pe frumoasa cântăreaţă. Cei doi nu se mai înțelegeau, așa că el ar fi căutat fericirea în brațele altei femei.

O celebră jurnalistă anunță că cei doi nu se mai înțelegeau deja de mult timp și deja se aflase de acest aspect. Încă de duminică s-ar fi aflat că Pique a fost infidel, iar iubita sa a decis să îl părăsească.

„Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, anunța Laura Fa, citată de cotidianul AS.

Cei doi locuiesc separat

Cei doi s-ar fi despărțit și trăiesc acum deja separat. Fotbalistul ar locui acum singur într-un apartament, deja de câteva săptămâni bune. Shakira s-ar afla în Statele Unite ale Americii, iar copiii ar fi mers cu ea. Nu au făcut declarații în acest sens până acum, dar cu siguranță vor clarifica situația.

S-a mai vorbit până acum de despărțire între cei doi, dar niciodată nu ar fi confirmat zvonurile. Cei doi se cunosc de mulți ani și au împreună doi copii, Sasha și Milan. Nu s-au căsătorit în toți acești ani de relație, dar au declarat că nu sunt un cuplu tradițional și nu pun deloc preț pe niște acte.

Comments are closed.