Știri externe

Despărțire șocantă! Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz este din nou singură

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri celebre s-au despărțit. Chiar dacă era vorba de relații serioase, acestea s-au destrămat după ani buni de iubire. În această situație se regăsesc și Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 4 ani, dar căreia au decis acum să-i pună capăt.

Jennifer Lopez, din nou singură

Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, cu forme apetisante, pentru care este cunoscută. Celebra artistă are o viață de poveste, o carieră de succes și pare că nu-i lipsește nimic. Cu toate acestea, în plan sentimental, lucrurile nu mai merg deloc bine.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani de relație și doi de logodnă. Deși toată lumea aștepta să-i vadă pe cei doi la altar, marele eveniment nu va mai avea loc, pentru că cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, având în vedere că și-au petrecut împreună ziua îndrăgostiților și au fost văzuți amândoi la evenimente publice, de curând. Cei doi s-au fotografiat ultima dată împreună pe când erau în Republica Dominicană, acolo unde J. Lo filmează pentru “Shotgun Wedding”.

Ultimele fotografii împreună au fost publicate pe 1 martie. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți și fericiți unul în compania celuilalt.

Despărțirea ar fi avut loc chiar de curând. Un apropiat al sportivului Alex a mărturisit că el s-a mutat în Miami, unde locuiește singur. El a publicat o fotografie singur, pe un iaht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

J Lo ar fi fost înșelată

Presa americană susține că J Lo ar fi fost înșelată de către Alez Rodriguez, motiv pentru care ea ar fi decis să pună capăt relației lor. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a făcut nicio declarație.

Jennifer și Alex erau împreună de 4 ani, iar de doi ani s-au logodit. Cei doi și-au anulat recent nunta de două ori, din cauza pandemiei de COVID-19. Pe ei îi leagă și mai multe afaceri pe care le au la comun.

Comments are closed.