Media

Detalii noi despre agresoarea Mirelei Vaida. Câți ani are, de fapt, femeia

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoarea TV din țara noastră. Deși are o mulțime de fani, care o apreciază pentru ceea ce face, se face că are și dușmani, dovadă fiind atacul la care a fosu supusă de curând. Mirela de la Acces Direct a avut parte de șocul vieții sale, când aproape că și-a văzut moartea cu ochii când bolovanul a zburat către ea.

Agresoarea Mirelei, vârstă neașteptată

Mirela Vaida a scăpat ca prin minune vineri. Atacul ar fi putut fi unul fatal, dar prezentatoarea TVa reacționat corect și s-a dat repede din fața femeii care a încercat să o omoare. Mirela Vaida a devenit ținta unei femei din Iași, cu probleme psihice, despre care poliția spune că ar fi fost internată la Spitalul Obregia de curând, iar tot acolo se află și acum, după incident.

Din primele imagini, pare că femeia are o vârstă destul de înaintată. Totuși, polițiștii i-au spus Mirelei Vaida când a mers să dea declarațiică ar avea doar 40 de ani, ceea ce este surprinzător, având în vedere că are o înfățișare destul de matură. Deși a încercat să facă legături, Mirela nu știe cine este această femeie și este sigură că nu a văzut-o niciodată.

“Nu ştiu cine este, nu ştiu de unde a apărut. Nu îmi pot explica cum o femeie bolnavă care tocmai s-a externat. Mie mi s-a părut mult mai în vârstă. Am înţeles totuşi de la Poliţie că nu ar avea 60 de ani cât i-am dat eu, că ar avea însă doar 40. Mie mi s-a părut însă mult mai în vârstă”, a spus Vaida.

Agresoarea Mirelei Vaida credea că o atacă pe Simona Gherghe

Conform informațiilor oferite de către jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, se pare că femeia nu știa că cea din platou este Mirela Vaida. Ea ar fi venit acolo pentru Simona Gherghe, fosta prezentatoare Acces Direct. Se pare că ea ar fi fost ținta agresoarei cu probleme psihice, care ar fi fost confuză cu privire la modul în care cele două moderatoare arată.

Totușu, Sorin Ovidiu Bălan nu crede că femeia nu ar fi avut discernământ în momentul în care a intrat în platou, pentru că, totuși, a fost destul de dificil să facă asta. De altfel, este greu să intri la Acces Direct dacă nu cunoști acea ușă care niciodată nu era păzită.

Totuși, Mirela este convinsă că cineva a profitat de starea acestei femei pentru a-i face rău. Ea crede că este cineva din platou, care vrea să-i facă rău și a încercat asta prin intermediul femeii care ar fi putut deveni o criminală.

Comments are closed.