Știri Sănătate

Dezastru în spitalele din București! Ce se întâmplă în acest moment cu pacienții

Situația din Capitală este din ce în ce mai dificilă în ceea ce privește încălzirea și apa caldă, probleme cu care se confruntă bucureștenii de ani buni. În acest moment, situația are din nou loc. Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș” și Spitalul Colentina rămân fără apă caldă timp de trei zile.

Spitalele rămân fără apă

Doup spitale din Capitală se află într-o situație extrem de dificilă, care îi afectează direct pe pacienți. Mai exact, Institutul “Prof. Matei Balş” și Spitalul Colentina vor rămâne fără apă aproximativ trei zile, timp în care se vor rezolva problemele.

Compania Municipală Termoenergetică Bucureşti a anunțat din timp că în aproape 200 de blocuri şi mai multe instituţii va fi oprită pentru remedierea unor avarii care provoacă probleme de mult timp. Astfel, începând de azi, 2 septembrie, începe remedierea problemelor.

Conductele de termoficare distruse se află în mai multe zone din sectoarele 2, 4 şi 5 din Capitală, după cum urmează:

Pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Bulevardul Barbu Văcărescu, unde apa caldă nu va merge pentru 26 blocuri din sectorul 2 până sâmbătă, ora 22,00, cu posibilitatea de prelungire dacă situația nu se rezolvă;

Și Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Matei Balş” şi Spitalul Clinic Colentina, spitale care se află pe traseul pe care se vor desfăşura lucrările, rămân fără apă aproximativ de trei zile. Situația este dificilă, pentru că mulți pacienți se află internați în acele unități medicale.

Zone care rămân fără apă caldă

Se efectuează lucrări și în zona dintre Camera de Comerţ şi Palatul Parlamentului, unde se află 60 blocuri care vnu vor mai avea apă caldă, precum şi instituţii din sectoarele 4 şi 5 până marţi, ora 20,00.

Mai există, de altfel, și 91 de blocuri din sectorul 5 care vor rămâne fără apă caldă până miercuri, ora 20,00. Mai exact, este vorba despre locuințele dintre străzile Petre Ispirescu şi Drumul Sării, intersecţie cu Calea 13 Septembrie,

Termoenergetica spune că aceste lucrări erau necesare, pentru a evita complicațiile pe viitor. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002, unde pot afla tot ce îi interesează despre rețeaua de apă caldă.

Comments are closed.