Știri

Dezvăluiri dureroase! O celebră nutriționistă se luptă cu depresia și are gânduri negre zilnic: “Ceva m-a tras spre balcon!”

Depresia este una dintre cele mai întâlnite boli ale momentului. Multe vedete vorbesc despre acest aspect fără perdea, pentru a-i determina pe cei care le urmăresc să își învingă fricile. O nutriționistă celebră și-a dezvăluit și ea povestea de viață și a spus tuturor prin ce trece.

Michelle Nedelcu trece prin clipe de groază

Michelle Nedelcu este unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști de la noi din țară, precum și un antrenor de fitness de excepție. Are mare succes în plan profesional, are o căsnicie fericită, de peste 15 ani, un soț care o iubește, dar se pare că din punct de vedere mental nu are deloc parte de reușite.

Vedeta a mărturisit la televizor că trece prin clipe de groază în acest moment: are mereu gânduri de sinucidere. Aceste stări persistă deja de mult și s-a obișnuit cu ele, dar spune că și-ar dori să aibă din nou o viață normală, fără astfel de ieșiri. Nutriționista a ținut să precizeze că nu îi place să dramatizeze și nu vrea să atragă mila oamenilor, pentru că are sprijin de la familie, de la cei dragi, care nu o lasă deloc singură.

„Mie mi se pare o normalitate. Era bine dacă îmi sufla în ceafă (nr. moartea) de două ori pe an, e cam zilnic, aproximativ, să nu exagerăm. Am învățat să-l controlez (nr. gândul de sinucidere), pur și simplu, dar nu-mi aduc aminte de când a început, cred că dintotdeauna am avut cumva pulsiunea morții în ceafă. Te obișnuiești cu gândul, te lupți și la un moment dat ai de ales ori tu moartea, până la urmă.”, a mărturisit Michelle Nedelcu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

A fost la un pas de sinucidere

Michelle recunoaște că a fost la un pas să recurgă la gestul extrem. Aceea a fost singura dată când a simțit că mintea este goală, iar tot ce știe este că trebuie să renunțe la viață. Stătea în pat, când a simțit că o forță o trăgea spre balcon. A știut că ceva nu este în regulă, mai ales pentru că îi este frică de înălțime.

„Este foarte complicat să înțelegi pentru că în sine, actul, este un automatism, sincer, o singură dată mi s-a întâmplat să ajung până în punctul acela în care efectiv mi-a dispărut tot din minte. Stăteam în pat, era ora 22:00, am zis să mă pun mai devreme să dorm și dintr-o dată am simțit ca un magnet, ca o forță, care mă trăgea spre balcon, mie îmi e frică de înălțime. Nu aș fi făcut niciodată gestul ăsta conștient”, a adăugat nutriționista.

Michelle spune că niciodată nu ar face astfel de gesturi în mod conștient, pentru că își iubește viața și este mândră pentru tot ce are și a realizat. Se teme că lucruri rele s-ar putea întâmpla, dar speră că va avea puterea să treacă peste depresie.

Comments are closed.