Știri

Diana Șoșoacă blocată pe Facebook pentru jigniri. Cum a reacționat avocata

Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook chiar de către companie. Facebook i-a blocat contul avocatei, din cauza modului în care se exprimă pe rețeaua de socializare. Ea a fost cea care a anunțat ce i s-a întâmplat și a subliniat că este decisă să acționeze în instanță rețeaua socială.

Diana Șoșoacă blocată pe Facebook

Contul de Facebook al avocatei Diana Șoșoacă a fost blocat joi dimineață de către companie. Diana Șoșoacă a spus că numai ea și Donald Trump – fostul președinte al Americii sunt blocați pentru atitudinea pe care o au.

Motivul pentru care a fost blocată are la bază niște jigniri pe care Diana Șoșoacă le-ar fi adresat pe rețeaua de socializare, unei internaute.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV, potrivit G4Media.

Diana Șoșoacă s-a enervat din cauza acestei situații și a spus că este decisă să acționeze în instanță compania Facebook. Ea este de părere că nu este normal ca Facebook să blocheze conturile politicienilor.

Diana Șoșoacă blocată pe Facebook pentru jigniri. Cum a reacționat avocata

Avocata nu are de gând să stea fără cont de Facebook și să rupă legătura cu fanii ei. Ea a declarat că va folosi contul soțului ei și că își va face alte două conturi pe care să le folosească.

Facem precizarea că Diana Șoșoacă are contul de Facebook activ, însă nu mai poate posta mesaje noi.

În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor. Colegii ei au luat această decizie după ce a spus în Parlament că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

Conducerea AUR a exclus-o din grup pe avocată susținând că aceasta a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

Comments are closed.