Știri Sănătate

Dieta-minune recomandată de medici. Slăbești mâncând, fără o limită de cantitate!

A venit deja sezonul cald, așa că trebuie să ne pregătim pentru vacanțe. Cu toții ne dorim să arătăm bine, să avem un trup sculptat vara aceasta, dar nu mereu știm și cum să reușim asta. Un medic celebru a prezentat o dietă-minune, care ne ajută să slăbim chiar și atunci când mâncăm nelimitat.

Cea mai bună dietă, cu care slăbești ziua întreagă

Vara este sezonul Vacanțelor, așa că ne pregătim intens pentru acesta. Este important să arătăm perfect, pentru a ne simți bine în pielea noastră. Există multe diete, dar dintre acestea, prea puține dau randament. Cele mai bune sunt recomandate de medici, iar noi vom prezenta una dintre ele.

Medicul Gheorghe Mencinicopschi a vorbit despre acest regim special, care ne ajută să pierdem în greutate în timp ce mâncăm. Mai exact, consumăm alimente bogate în vitamine, cu un număr mic de calorii, care permite organismului nostru să consume mai mult decât reține. Cele mai indicate sunt fructele, legumele, precum și anumite mirodenii, care au un efect special.

Vezi și: Andreea Mantea, despre dieta-minune cu care a scăpat 10 kilograme. La ce alimente a renunțat prezentatoarea

“În mod normal, 100 de grame de broccoli conține 25 de calorii, dar este nevoie de 80 de calorii pentru a fi digerat, ceea ce înseamnă 55 de calorii pierdute (6 grame de grăsime). Există peste 100 de astfel de alimente, printre care ceapa, țelina, morcovul, varza, ananasul, lămâile, căpșunile, grepfrutul, dar și usturoiul, busuiocul, cimbrul, menta etc.”, explică prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Mănânci fără limită

Cel mai important aspect la această dietă este că nu există limită de cantitate la astfel alimente. Ideea este, însă, că, cu cât mănânci mai mult, cu atât înseamnă mai multe calorii arse, deci automat mai puține kilograme pe cântar.

Este important să știm că dieta trebuie să fie personalizată, în funcție de vârstă, sex, dar și stilul de viață. Dacă suntem mai activi, automat vom manca mai mult și vom arde mai multe calorii. Este bine, totuși, inainte de a începe o dietă, să consultăm și un specialist.

“Totul trebuie judecat în contextul stilului de viață. Această dietă, ca multe altele, nu poate face minuni dacă nu este personalizată. Dacă ești sedentar, poți să consumi nelimitat alimente cu calorii negative, dar nu slăbești, pentru că nu va exista o balanță.

“De asemenea, arderile  de la copil la bătrân, de la bărbați la femei etc.”, atrage atenția profesorul Mencinicopschi.

Comments are closed.