Media

Divorț în showbiz! Își spun adio după 10 ani de căsnicie

Un nou divorț în lumea vedetelor din România. După 10 ani de căsnicie, Anca Neacșu și soțul ei se despart. Fosta componentă a trupei Asia divorțează de partenerul ei turc, Serkan Yaman. Ea a intentat procesul de divorț, în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe 2 mai, potrivit portalului de judecată.

Divorț în showbiz

Anca Neacșu divorțează de soțul ei turc. Cei doi au avut o căsnicie de 10 ani care iată că a ajuns la final. Vedeta a fost cea care a intentat acțiunea de divorț împotriva bărbatului cu care și-a împărțit mulți ani din viață. Vestea este surprinzătoare pentru toți cei care o urmăresc pe fosta componentă Asia pe rețelele sociale. Ea și soțul ei au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete.

Divorț în showbiz! Își spun adio după 10 ani de căsnicie

Discretă din fire, Anca nu a comentat în niciun fel despre ceea ce se întâmplă în prezent în familia ei. Cel mai probabil ea vrea să se țină departe de scandaluri și lasă Instanța să-și facă treaba.

Iată ce a declarat Anca Neacșu despre divorțul de soțul ei, în exclusivitate pentru Fanatik:

Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat, a spus Anca Neacșu pentru Fanatik.

Alt divorț în showbizul românesc: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Un alt cuplu celebru care a decis să se despartă este cel format din Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista a fost cea care a cerut divorțul și a inițiat acțiunea așa cum se procedează din punct de vedere legal. Ulterior soțul ei a solicitat o ordonanță prezidențială pentru ca cei doi copii să rămână la el pe perioada divorțului.

După ce în presă a apărut informația potrivit cărora cei doi divorțează, Alina Sorescu a postat un mesaj oficial pe contul ei de Instagram, menit să facă lumină în acest caz.

Artista a mărturisit că nu a dorit să facă niciun fel de comentarii pentru că niciodată nu i-a plăcut să iasă în evidență cu scandaluri, dar a ținut să facă niște precizări.

La începutul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului, a spus Alina Sorescu.

Precizăm faptul că încă de anul trecut au apărut speculații cu privire la despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, însă niciunul nu a comentat până acum despre acest subiect.

Comments are closed.