Media

Divorț șocant în showbiz! Prezentatoarea TV a făcut primele declarații: “Da, e adevărat, dar…”

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri celebre s-au destrămat. Persoane cunoscute, care se iubeau de ani buni, au decis să pună punct mariajului lor. Aflăm acum că una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din România a divorțat, după mai bine de 20 de ani de iubire.

Livia Graur divorțează

Un alt divorț șochează pe toată lumea, când nimeni nu se aștepta la o asemenea veste. Livia Graur, prezentatoarea știrilor de la Jurnalul Focus, marca Prima TV, a divorțat de soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, după 13 ani de căsnicie. Nimeni nu se gândea că se vor despărți, pentru că mereu au pozat în cuplul perfect și lăsau impresia că se înțeleg bine.

Știrista și soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, s-au despărțit după 13 ani de iubire. Cei doi au divorțat în mare secret, la notar și nimeni nu a știut ce se întâmplă în familia lor. Ei au și o fată împreună, motiv pentru care vor păstra legătura și vor încerca să aibă o relație normală de dragul acesteia, pentru a-i oferi o educație bună.

Contactată de cei de la Cancan, Livia a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Ștefan încă de la începutul anului, dar au divorțat pe cale amiabilă. Vedeta nu are de gând să dea prea multe detalii despre cele întâmplate și vrea să țină totul pentru ea.

„Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar„, a declarat Livia Graur pentru Cancan.

Împreună încă din liceu

Livia și Ștefan Graur sunt împreună de mult timp, de mai bine de 20 de ani. Știrista și soțul ei s-au cunoscut pe când erau în liceu și au devenit iubiți pe când erau în clasa a 9-a. La șase ani de căsnicie și-au înnoit jurămintele și păreau foarte fericiți împreună.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite acum, după mai bine de 20 de ani de când se cunosc. Răzvan Ștefan Graur a fost inspector la Poliția Română, iar în prezent este consilier juridic la Autoritatea de Stat.

Comments are closed.