Știri

Doi bătrâni au murit îmbrățișati în flăcări! Nepotul de doar 13 ani a încercat să-i salveze

Un incident extrem de neplăcut a avut loc ieri în Harghita. Din cauza unei butelii, o locuință a fost cuprinsă de flăcări. Înăuntru se aflau doi bătrânei, iar afară era nepotul lor, care a încercat să-i salveze. Cei doi, din nefericire, au murit îmbrățișați și l-au lăsat în urmă pe nepotul lor, răpus de durere.

Erou la doar 13 ani

Adrian, un adolescent de doar 13 ani, a trecut prin cea mai grea experiență a vieții sale. Era foarte atașat de bunicii lui cu care avea o relație cu totul și cu totul specială, ei fiind cei care l-au crescut de la o vârstă fragedă și pe care nu și-ar fi dorit să îi piardă într-un mod atât de tragic.

Cu puțin timp înainte de producerea exploziei, cei doi bunici au montat o butelie. Din cauză că nu a fost pusă corect, a fost loc o explozie puternică, de unde a pornit și un incendiu de proporții, care a cuprins întregul parter al casei și apoi s-a extins.

Adolescentul se afla în curtea casei atunci când a izbucnit incendiul și a fugit imediat să vadă dacă bunicii lui sunt gata. Nu a stat deloc pe gânduri și a încercat să spargă un geam prin care să pătrundă, în timp ce vecinii chemau ajutoare, pentru că nimeni nu avea curaj să intre în casă.

Moartea i-a găsit îmbrățișați

Din nefericire, copilul nu a reușit să spargă geamul și nu a putut intra la bunicii lui. A fost, totuși, un noroc că geamul nu s-a spart, pentru că ar fi putu avea parte de același sfârșit ca al bunicilor lui. Când au ajuns la fața locului, salvatorii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul celor doi.

Spre uimirea tuturor, bunicii au fost găsiți îmbrățișați atunci când pompierii au reușit să pătrundă în casă. Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și a fost dus la Unitatea de Primire a Urgențelor, de la Spitalul Județean Miercurea Ciuc. Medicii au declarat că avea arsuri pe zece la sută din suprafaţa corpului, mai ales pe față și pe brațe.

Comments are closed.