Media

Doi cocoși la Survivor România: Starlin vs. Ștefan. Războinicul i-a pus gând râu

Intrarea lui Ștefan în competiția Survivor a făcut valuri! Tânărul s-a alăturat Faimoșilor și din prima zi le-a declarat război celorlalți. Cel care s-a simțit lezat a fost Starlin care și-a propus să-l ia pe traseu pe Ștefan, ca să se dueleze ca bărbații.

Starlin vs. Ștefan la Survivor România

În ediția de ieri, la meciul pentru recompensă, Ștefan nu a adus niciun punct, din trei intrări pe traseu, iar asta i-a făcut pe Războinici, și în special pe Starlin, să-l judece aspru și să-l considere cel mai slab din echipa Faimoșilor.

În ediția de astăzi, însă, Ștefan a adus trei puncte din trei și le-a închis gura Războinicilor.

Totuși, Starlin nu este împăcat cu situația și îș provoacă pe Ștefan ca de acum înainte, la fiecare meci, să se dueleze doar cu el (nr cu Starlin).

Starlin – Eu sunt competitiv, nu îmi place să pierd și când tu te bucuri că eu am pierdut deși nu a ținut de mine, nu e bine. În al doilea rând, sunt de patru luni aici, am 37 de ani și chiar și așa te-am bătut. Cu mine nu merge. I-am zis clar, de acum încolo, sunt cu ochii pe tine. Atât. Dacă ne permite strategia, prima alegere pentru mine este el.

Ștefan – Accept provocarea fără niciun fel de frică.

Ce va ieși de aici, vom vedea în meciul de sâmbătă, 24 aprilie 2021.

Cine este Ștefan – Faimosul de la Survivor

Ștefan Ciuculescu este noul concurent din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. El este fiul Alinei Ciuculescu, campioană la spadă și floret.

Ștefan are 27 de ani și este unul dintre foștii portari de la Rapid și FCSB. A mai evoluat la Metalul Reșița, CS Balotești, Viitorul Axinte și Viitorul Domnești.

La Survivor România 2021, Ștefan Ciuculescu a intrat în locul lui Cătălin Moroșanu, care a fost eliminat din concurs pe motive medicale. Moroșanu s-a accidentat grav la un picior.

Comments are closed.