Știri

Doi copii au rămas orfani, după ce părinții lor s-au înecat în apele râului Timiș

O femeie de 34 de ani și un bărbat de 39 de ani s-au înecat duminică, 26 iunie, în apele râului Timiș, în zona localității Costeiu, relatează publicația Opinia Timișoarei, care preia informații furnizate de ISU Timiș. Cei doi nu au mai putut fi salvați, chiar dacă la fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe. Doi copii, unul de 10, celălalt de 11 ani, au rămas orfani.

Potrivit ISU Timiș, apelul la 112 a sosit la ora 16.10. Când au văzut că cei doi nu mai ies la suprafață, prietenii aflati pe mal au apelat numărul unic de urgență pentru a cere ajutor.

La fata locului au sosit mai multe echipaje de politie, pompieri, scafandri cu bărci pneumatice, două ambulante și un elicopter SMURD.

În jurul orei 16.30, scafandrii au găsit trupurile celor doi în apropierea locului în care au intrat în apă.

Medicii n-au mai putut face nimic și cei doi părinți au fost declarati decedați. O fetiță de 10 ani și un băiat de 11 ani au rămas orfani.

Conform procedurilor, polițistii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.