Știri

Doliu în lumea artiștilor. A murit la doar 25 de ani

Este o zi tristă în lumea artiștilor din România. Un interpret de muzică ușoară s-a stins din viață la doar 25 de ani. Nimeni nu se aștepta la așa o tragedie. Adrian Bâc împlinise recent anii și vestea că a decedat a venit ca un trăsnet pentru cei care îl cunoșteau și îi ascultau muzica.

A murit interpretul de muzică ușoară Adrian Bâc

Tânărul s-a simțit rău și a ajuns la urgențe în noaptea de luni spre marți. Avea tensiune mică și era într-o stare gravă. Medicii au descoperit că avea ocluzie intestinală și l-au băgat în operație. Din nefericire, starea lui era destul de gravă, iar tânărul s-a stins în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

Adrian Bâc era din Arad și cânta într-o formație încă din anul 2021. Tânărul era apreciat și chemat, împreună cu formația, la tot felul de evenimente private.

În paralel cu muzica, Adrian a studiat contabilitate și informatică de gestiune la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Pe 16 iunie, tânărul a făcut ultima postare pe Facebook unde era urmărit de peste 3000 de persoane. Își iubea meseria și o făcea cu drag, iar cei care l-au cunoscut și au participat la evenimentele unde el a întreținut atmosfera, sunt în stare de șoc.

Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!, a scris cineva pe  pagina de Facebook a artistului.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet frumos, prea devreme ai plecat de lângă noi, îngerii să te vegheze și să aibă grijă de tine acolo sus în cer, vei rămâne în sufletul nostru, Adrian Bâc.

Destinul lui Adrian s-a frânt mult prea devreme. Avea 25 de ani pe care i-a sărbătorit pe 29 mai. Dumnezeu să-l odihnească!

Comments are closed.