Știri externe

Doliu în lumea cinematografiei! A murit unul dintre cei mai mari actori

În ultima vreme, o mulțime de persoane importante au plecat din această lume. Actori celebri, artiști consacrați și oameni politici au avut parte de un final tragic, ce a lăsat în urmă lacrimi si durere. Aflăm acum că un star de cinema ne-a părăsit, când nimeni nu se aștepta la o asemena lovitură.

A murit Dennis Waterman

Dennis Waterman, unul dintre cei mai mari actori ai momentului, a plecat dintre noi în după-amiaza zilei de duminică. Anunțul a fost făcut chiar de cei dragi, care în ultima perioadă sperau că starea acestuia se va remedia și actorul va începe să se simtă mai bine.

„Suntem profund întristați să anunțăm că iubitul nostru Dennis a murit foarte liniștit în spitalul din Spania”, a transmis familia actorului.

Vezi și: Tragedia uriaşă în familia unei vedete! Ana Baniciu este în doliu. A pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

În ultima vreme, bărbatul se simțea destul de rău și a fost internat în spital din cauza problemelor lui de sănătate. Se afla acum în Spania, unde soția lui l-a îngrijit atent și nu l-a lăsat deloc singur, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Femeia a precizat că soțul ei a plecat din această lume împăcat și liniștit, dar a îndurat multă durere.

Pe scenă de peste cinci decenii

Născut la Londra și educat la Corona Theatre School, Waterman și-a început cariera într-un rol pentru Children’s Film Foundation, care i-a adus mare succes. Norocul a dat peste el la vârsta de 12 ani, când a fost invitat să se alăture companiei Royal Shakespeare din Stratford, unde a rămas o perioadă bună de timp.

Cel mai bine i-a mers când a jucat în „Minder”, din 1979 până în 1989, interpretându-l pe Terry McCann. A mai jucat și în comediile „On the Up” și „Stay Lucky”, înainte de a avea un alt rol de detectiv, Cockney, în serialul „New Tricks”, care a fost difuzat între 2003 și 2015.

Inainte de a fi actor, a cochetat și cu muZica și era un solit apreciat. A ajuns chiar și în topul hiturilor în Australia și Noua Zeelandă și a ajuns pe locul trei în topurile din Marea Britanie cu „I Could Be So Good For You”, melodia de la Minder.

Comments are closed.