Știri externe

Doliu în lumea filmului. A murit actrița celebra actriță din „General Hospital”

Lumea filmului a mai primit o lovitură azi, după ce o mulțime de actori și persoane care au scris istorie au plecat subit din această lume. Cu doar câteva ore în urmă, o celebră actriță din „General Hospital” a murit, la vârsta de dpar 62 de ani.

A murit Bergen Williams

Celebra actriță Laura Lynn „Bergen” Williams, cea care a interpretat-o pe Big Alice Gunderson în „General Hospital”, a murit la vârsta de 62 de ani. Evenimentul tragic a avut loc în urmă cu doar câteva ore. Actrița dispăruse deja de mult timp din spațiul public și nu se știa ce se întâmplă cu ea.

Vezi și: Doliu în lumea internațională a filmului! A murit subit, la doar 41 de ani

Anunțul a fost făcut de către sora actriței, care a transmis un mesaj emoționant, iar mai apoi o fotografie pe măsură. Într-o a doua postare, sora ei a distribuit pe contul său personal de Twitter o fotografie a lui Bergen Williams, în ținuta de servitoare. Acesta a fost un rol pe care l-a interpretat în filmul care a consacrat-o. A scris un mesaj important, în care mărturisit că o iubește mult pe regretata ei soră: „Te iubesc, Big Alice! RIP Bergen.”.

Bergen Williams
“General Hospital” Set
The Prospect Studios
ABC Studios
Los Angeles
07/11/13
© Howard Wise/jpistudios.com
310-657-9661

De la sora actriței aflăm că aceasta a dus o luptă grea cu boala dar, în final, organismul ei a cedat. Un lucru bun a fost că a plecat din această lume înconjurată de iubirea transmisă de către familia ei.

„Bergen Williams a cedat în fața bolii Wilson înconjurată de familia ei iubitoare”, a precizat sora actriței.

Ce boală a avut actrița

Bergen Williams a jucat în serial timp de peste un deceniu, apărând în episoade din anul 2002 până în 2015. În ultimul timp, Bergen Williams a dispărut în totalitate din luminile reflectoarelor și nu se mai știa nimic despre ea. Apropiații spun că vedeta suferea de o anomalie genetică de metabolizare a cuprului, care poate provoca insuficiență hepatică, probleme renale sau deces.

Se pare că acesta a fost motivul pentru care actrița a decedat. Boala a evoluat și, deși medicii au făcut tot ce se putea pentru ea, nu au mai putut să o salveze.

Comments are closed.