Știri externe

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor celebru

Doliu în lumea filmului internațional. S-a stins din viață un actor celebru. Vestea trecerii sale în neființă i-a întristat pe toți cei care l-au admirat, l-au urmărit în filme, sau chiar au avut privilegiul de a lucra cu el.

A murit un actor celebru

S-a stins din viață actorul Paul Sorvino, celebru mai ales pentru rolul din Goodfellas. Actorul a murit la vârsta de 83 de ani, din cauze naturale, iar soția sa a fost cea care a stat lângă el până în ultima clipă. De altfel, partenera de viață a regretatului artist a dat vestea tristă cu privire la decesul acestuia.

Inimile noastre sunt frânte, nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au împlinit vreodată ecranul și scena, a transmis soția actorului Paul Sorvino.

Paul Sorvino a fost un actor de succes care, de-a lungul carierei sale, a interpretat roluri în aproape 50 de filme, însă a devenit celebru pentru rolul mafiotului Paul Cicero în capodopera lui Martin Scorsese din 1990, Goodfellas.

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor celebru

Un alt rol important a fost cel al lui Henry Kissinger în filmul „Nixon” din 1995 și al lui Fulgencio Capulet în „Romeo + Julieta” din 1996.

Cine a fost Paul Sorvino

Actorul american Paul Sorvino a murit, luni, la vârsta de 83 de ani. Actorul a lăsat în urma sa o carieră impresionantă. Primul său film a fost comedia “Where’s Poppa”, urmată de “The Panic in Needle Park”, alături de Al Pacino.

Paul Sorvino Sorvino a participat la Academia Americană de Muzică și Dramatică și s-a gândit să devină cântăreț de operă înainte de a-și face debutul pe Broadway la mijlocul anilor 1960.

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor celebru

Paul Sorvino a avut multe roluri secundare în filme și seriale TV, dar a fost un artist polivalent, cu un dar pentru sculptură și operă.

Cei mai mulți oameni cred că sunt fie un gangster, fie un polițist sau ceva de genul acesta, dar de fapt sunt sculptor, pictor, scriitor (…), dar se pare că am un talent pentru a juca acest tip de roluri, spunea actorul într-un interviu din 2014.

Actorul s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, din cauze naturale. Lângă el, până în ultimul moment, a fost soția sa.

Comments are closed.