Știri externe

Doliu în lumea fotbalului! S-a prăbușit pe teren, la doar 21 de ani

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de persoane importante, care au lăsat în urmă numai durere. Lumea fotbalului este din nou îndoliată, după ce a mai pierdut o tânără speranță, care avea tot timpul înainte să se perfecționeze.

A murit Alexandros Lambis

Alexandros Lambis a fost un tânăr fotbalist al grupării Ilioupoli din Grecia. Acesta avea doar 21 de ani și deja reușise să adune rezultate notabile în anii săi de activitate. Era foarte apreciat și se bucura de mare succes în plan profesional, dar soarta a fost pre dură pentru el.

Vezi și: Doliu internațional! Lumea filmului a mai pierdut o stea

Lambis a avut parte de un sfârșit extrem de tragic, chiar în timpul jocului. Mai exact, a căzut pe teren în minutul 5 al meciului. Medicii celor două echipe au intervenit de urgență și i-au acordat manevrele de prim-ajutor, da nu a putut fi salvat.

Anunțul tragic al morții a fost făcut chiar de clubul din Grecia pe pagina de Facebook, printr-un mesaj de adio emoționant. . Reprezentanții echipei grecești spun că Alexandros Lambis a avut parte de un sfârșit tragic, care le-a lăsat tuturor celor care l-au cunoscut un gust amar și multă durere în suflet.

”Aleko al nostru, prietenul nostru, fratele nostru, ai plecat atât de nedrept. Întreaga echipă, întreg orașul sunt în doliu în această zi. Nu putem descrie această durere, rămânem doar cu greață în stomac și gât… Drum lin Alessandros”, este mesajul postat de către clubul sportiv.

Familia consideră că tânărul ar fi putut fi salvat dacă ambulanța ajungea mai repede la fața locului. Se pare că serviciul de salvare a ajuns la stadion la 20 de minute de când s-a produs incidentul, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Alexandros, ci doar a fost declarat decesul.

Comments are closed.