Știri externe

Doliu în lumea frumuseții! A murit fosta câștigătoare a unui concurs de Miss

Lumea frumuseții a fost lovită de o tragedie de proporții. O fostă câștigătoare a unui concurs de miss a plecat în mod subit din această lume. A fost supusă unei intervenții banale care, însă, nu a funcționat deloc asa cum trebuie și i-a adus moartea.

A murit miss Brazilia

Miss Brazilia 2018 – Gleycy Correia, a murit după ce a fost supusă unei operații banale. Mai exact, a trecut printr-o intervenție de îndepărtare a amigdalelor, considerată una simplă, dar care i-a provocat multă suferință și, în final, moartea. Nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit, având doar 27 de ani.

Imediat după intervenție, tânăra a avut o hemoragie extrem de puternică, care i-a generat și un atac de cord. Regina frumuseții nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor din partea medicilor, care au încercat toate modalitățile posibile.

În ultimele două luni tânăra a stat în comă, în urma stopului cardiac suferit în luna aprilie. După lungi chinuri, tânăra și-a dat ultima suflare intr-o clinică privată.

Toată lumea este șocată

Preotul familiei a făcut declarații despre cele întâmplate. Duhovnicul a precizat că tânăra a mers pe picioare acasă, dar la doar cinci zile de la operație a mers de urgentă la spital din cauza unei hemoragii izbucnite din senin.

„A fost operată pentru a-şi îndepărta amigdalitele şi după cinci zile a suferit o hemoragie. A mers la clinică şi acolo a suferit un stop cardiac, pe 4 aprilie, iar de atunci a stat în comă. Azi a murit”, a precizat bărbatul.

Trupul neînsufleţit al lui Gleycy Correia a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Macae, Brzilia, pentru ca medicii legişti să-i efectueze autopsia. Familia vorbește despre malpraxis și are de gând sa ceară socoteala clinicii în care a fost operată. Toți sunt în stare de șoc și nu pot crede că s-a întâmplat asa ceva.

 

Comments are closed.