Știri

Doliu în lumea internațională a filmului! A murit cel mai cunoscut cameraman al momentului

În ultima perioadă am aflat de tot felul de tragedii, de la crime odioase până la sinucideri surprinzătoare. Aflăm astăzi că lumea internațională a filmului a mai pierdut un personaj extrem de important, unul dintre cei mai cunoscuți și buni cameramani ai momentului.

A murit cameramanul Nick Cupac

Nick Cupac, un cameraman cunoscut la Hollywood, s-a stins din viață la vârsta de doar 54 de ani, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Acesta a fost găsit mort într-un hotel din orașul Fes, din nord-estul Marocului, în urmă cu puțin timp. Nu se cunoaște cauza exactă a morții, pentru că abia ce a fost descoperit tragicul incident și a început o anchetă. Acesta nu ar mai fi răspuns la telefon și apropiații și familia s-au speriat și au solicitat ajutorul celor de la hotel.

Trupul neînsuflețit a fost dus la spital pentru a fi efectuate analizele care să stabilească exact cauza decesului. Nu s-ar pune problema de o sinucidere sau de o crimă. Specialiștii spun, în primă fază, că decesul ar fi fost provocat de cauze naturale, de anumite complicații ale cameramanului.

Se pare că celebrul cameraman se afla acolo pentru că lucra și la o cascadorie pentru „Indiana Jones 5”, unde erau implicați lu Antonio Banderas și Mads Mikkelsen. Lucra alături de alte 100 de persoane și era foarte apreciat pentru munca sa.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Acesta muncea foarte mult și era unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu, care de-a lungul anilor de activitate a realizat aproximativ 60 de producții la Hollywood, printre care Jurassic World și Harry Potter.

Fanii sunt în extaz și abia așteaptă să fie lansat filmul lui James Mangold, „Indiana Jones 5”. Din cauza pandemiei, filmările au fost oprite de foarte multe ori și se poate ca și acum să fie luată o altă pauza din cauza tragicului eveniment. Reprezentanții susțin că producția nu se va lansa mai devreme de anul 2023.

Comments are closed.