Știri externe

Doliu în lumea internațională a filmului! A murit subit, la doar 41 de ani

În ultima perioadă am fost martorii unor tragedii de proporție. O mulțime de oameni tineri, cu tot viitorul înainte, au plecat din această lume în mod subit. Aflăm acum că unul dintre cei mai cunoscuți actori a murit la doar 41 de ani, deși nu a dat vreodată semne că nu se simțea bine.

A murit Heath Freeman

Heath Freeman, actorul american, cunoscut pentru aparițiile sale în seriale de succes precum ”Bones” și ”NCIS”, s-a stins din viață la doar 41 de ani. Era unul dintre cei mai iubiți actori, care a scris istorie cu rolurile pe care le-a interpretat, deși cariera sa era acum în plină ascensiune.

Vezi și: Lumea actorilor a primit o lovitură grea! A murit maestrul Marius Exarhu

Din primele informații aflăm că acesta ar fi murit în somn, dar nu se cunoaște cauza exactă a decesului. O anchetă a fost deschisă în acest sens și urmează ca medicii să efectueze cercetări pe trupul neînsuflețit al actorului, pentru a stabili de ce s-a ajuns la deces.

Anunțul trist a fost făcut de către managerul său, Joe S. Montifiore. Acesta a precizat că toți apropiații sunt marcați complet de cele întâmplate, pentru că nimeni nu se gândea vreodată la așa ceva. Toți cei care l-au cunoscut îl vor păstra în amintirea lor drept un bun prieten, loial, care era mereu atent la cei din jur și la familie și voia să îi vadă fericiți.

“Suntem devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă strălucitoare cu un suflet profund și emoționant. Lasă o urmă de neșters în inimile noastre. O existență plină de loialitate, afecțiune și generozitate față de familia și de prietenii săi, un om cu o extraordinară poftă de viață”, se spune în declarația lui Montifiore difuzată la CNN.

Managerul său spune despre Freeman că era plin de viață și se bucura de tot ce primea de la cariera sa. Era implicat în proiecte importante și se anunțau apariții uimitoare în viitor, dar toate acestea au apus odată cu el.

Și Shanna Moakler, fosta Miss SUA, a transmis un mesaj după moartea lui Heath Freeman. Ea a precizat că Heath Freeman era unul dintre cei mai buni prieteni ai ei și anunțul că a murit i-a frânt inima.

Comments are closed.