Știri externe

Doliu în lumea internațională a filmului! Am mai pierdut o stea

Tot mai multe persoane celebre au plecat din această lume, când nimeni nu se aștepta la astfel de tragedii. Aflăm acum că o mare stea a filmului a plecat dintre noi, la 73 de ani. A dus o luptă grea cu o boală periculoasă pe care, însă, a pierdut-o.

A murit Kathryn Kates

Lumea internațională a filmului este îndoliată, de când o actriță de mare renume a plecat dintre noi în mod neașteptat. Actrița Kathryn Kates, celebră pentru rolurile remarcabile pe care le-a avut de-a lungul vieții, ne-a părăsit la venerabila vârstă de 73 de ani.

Moartea actriței a fost confirmată de reprezentanții ei de la Headline Talent Agency care, însă, nu au oferit prea multe detalii despre tragicul eveniment. Aceștia au declarat că decesul a avut loc sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Nici familia nu a vorbit despre cele întâmplate, pentru că toți sunt răpuși de durere.

Vezi și: Doliu uriaș în lumea modei. A murit un designer celebru! Se pregătea să anunțe noi proiecte

Cei care au cunoscut-o au declarat că a dus o luptă grea cu cancerul la plămâni, deși se bucura că a învins boala. Când se aștepta mai puțin, anul trecut, boala a recidivat și situația a devenit și mai dificilă. Cei de la Headline spun că actrița era mereu curajoasă și a trat fiecare rol cu seriozitate, dând dovadă că își iubea meseria și, indiferent de starea sa, nu a vrut să renunțe la film.

“Kathryn a fost clienta noastră de mulți ani și ne-am apropiat mult de ea în ultimul an, de când a aflat de recidivarea cancerului.  A fost întotdeauna incredibil de curajoasă și înțeleaptă și a abordat fiecare rol cu cea mai mare pasiune. Ne va lipsi foarte mult.”, au anunțat reprezentanții actriței de la Headline Talent Agency.

A apărut în seriale celebre de televiziune, printre care “Orange is the New Black” sau sitcomul “Seinfeld”. De-a lungul timpului a jucat multe roluri importante și secundare, dar toate i s-au potrivit și i-au adus succes.

Comments are closed.