Știri externe

Doliu în lumea internațională muzicii! A murit unul dintre membrii cele mai iubite formații

În ultima perioadă am pierdut o mulțime de persoane importante, care au scris istorie cu activitatea lor. În urmă au rămas realizări, dar și lacrimi, durere și dor din partea familiei și a fanilor. Aflăm acum că am mai pierdut o valoare a muzicii, co-fondatorul unei trupe de mare succes.

A murit Michael Nesmith

Aflăm astăzi că am mai pierdut o mare legendă a muzicii internaționale. Artistul Michael Nesmith, membru al formației The Monkees, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, având în vedere că de ceva timp nu mai fusese văzut.

Vezi și: Justiția din România este îndoliată. S-a stins din viață un nume mare în magistratură

Familia a fost cea care a făcut anunțul dureros, pentru că a simțit nevoia de a-i informa pe fani și cei care l-au iubit, pentru a-l putea conduce pe ultimul drum. Michael Nesmith se afla în casa lui când a decedat, înconjurat de toți cei dragi. Apropiații spun că a avut parte de o moare liniștiră, din cauze naturale.

Familia le-a cerut tuturor să le respecte intimitatea, pentru că este un eveniment tragic pentru toți și nu vor să se pună presiunea asupra lor. Ulterior, vor reveni și cu informații despre înmormântare.

„Cu dragoste nelimitată, vă anunțăm că Michael Nesmith a murit în această dimineață în casa lui, înconjurat de familie, liniștit și din cauze naturale. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment și vă mulțumim pentru dragostea și lumina pe care i-ați arătat lui și nouă tuturor.”, a spus familia într-un discurs oficial.

Trupa The Monkees a avut succes cu hituri precum „Daydream Believer” și „I’m a believer”, dar și cu propriul lor sitcom televizat. Michael Nesmith a scris versurile unora dintre cele mai complexe și iubite piese precum „Mary, Mary”, „Circle sky”, „Listen to the band”, „The girl I knew somewhere”.

Comments are closed.