Știri

Doliu în lumea jurnaliștilor! Am mai pierdut o mare valoare: “E vorba de o eroare medicală”

România a fost martora multor tragedii și a pierdut o mulțime de persoane importante. În ultima vreme au plecat dintre noi unele dintre cele mai cunoscute personalități, care au lăsat în urmă lacrimi și durere. Aflăm acum că un jurnalist celebru ne-a părăsit și ar fi vorba despre o eroare medicală.

A murit Teofil Cepraga

Lumea presei românești este în doliu de când a murit celebrul jurnalist Octavian Teofil Cepraga. Fii ca sa, Cristina Cepraga, cunoscuta vedeteă de televiziune, a fost cea care a făcut anunțul cel trist. Se pare că bărbatul a încetat din viață în cursul zilei de ieri, în jurul orelor 14.00. Toată familia este răpusă de durere și nu înțelege cum se s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Celebrul Cepraga avea 74 de ani și mai multe probleme de sănătate pe care, însă, le ținea sub control cu un tratament adecvat și nimeni nu știa că se simte rău. În ultima vreme ar fi făcut mai multe vizite la medici, dar aceștia îl asigurau că situația este sub control.

Un lucru extrem de neplăcut este faptul că, până în acest moment, nu se cunoaște cauza exactă a morții. Fiica celebrului jurnalist a declarat pentru Fanatik că ar putea fi vorba despre o eroare medicală, însă nu vrea sa facă mai multe dezvăluiri până când nu se afla exact adevarul.

“Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…’, a spus, pentru FANATIK, Kitty Cepraga.

Nu se cunosc până acum detalii despre înmormântare, dar Cristina va reveni cu informații după ce se liniștesc apele și este luată o decizie în acest sens. Cu siguranță există mulți oameni care vor să îl conducă pe ultimul drum pe celebrul jurnalist.

Comments are closed.