Știri

Doliu în lumea muzicii! A murit la doar 35 de ani

În ultima perioadă am fost martorii multor tragedii. România este din nou în doliu, după ce una dintre cele mai cunoscute soprane a plecat dintre noi. Artista avea doar 35 de ani și se bucura de mare succes în plan profesional.

A murit Smaranda Drăghici Pâslaru

Smaranda Drăghici – Pâslaru, una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a încetat din viață. Celebra artistă avea doar 35 de ani și o cariera de mare succes, în plină ascensiune. Viața a fost nedreaptă pentru ea și a răpit-o mult prea devreme.

Solista a decedat luni, 31 Ianuarie, după o luptă vrea cu boala. Deși avea probleme de mult timp, și-a respectat cariera și nu a putut renunța la muzică. Era mereu cu zâmbetul pe buze și făcea spectacol ori de câte ori urca pe scenă.

Vezi și: Doliu în lumea jurnaliștilor! Am mai pierdut o mare valoare: “E vorba de o eroare medicală”


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cei care au cunoscut-o pe regretata Smaranda Drăghici – Pâslaru îi pot aduce un omagiu până în cursul zilei de miercuri, 2 februarie 2022, la ora 11:00, la casa Albastră-parter. Trupul neînsuflețit a fost depus acolo pentru ca cei care au iubit-o să își ia rămas bun.

Artista se căsătorise de curând

Smaranda trăia o frumoasa poveste de iubire alături de bărbatul vieții sale, unul dintre colegii săi de breaslă. Cei doi își uniseră destinele în luna Septembrie și trăiau o frumoasă poveste de dragoste încă din 2017.

Anunțul tragic al morții a fost făcut chiar de către partenerul ei de viață, care este complet șocat acum. Artistul a publicat un mesaj emoționant pentru soția sa.

„A plecat iubita mea, Smaranda… Îngerașul meu este acum printre alți îngeri. Vă rog să fim alături de ea pentru ultima dată. Drum bun iubirea mea”, este mesajul lăsat de soțul sopranei pe pagina de Facebook.

Înainte de a fi condusă pe ultimul drum, aceasta va fi dusă și la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski, acolo unde și-a desfășurat activitatea o bună perioadă de timp. Acolo va fi avea loc slujba de înmormântare, la ora 13:00.

Comments are closed.