Știri

Doliu în lumea muzicii! Am mai pierdut un artist de valoare

România a pierdut in ultima vreme o mulțime de artiști de renume, sportivi, oameni importanți, care au lăsat în urma lor o istorie. Aflăm acum că un îndrăgit artist și compozitor a trecut la cele Sfinte astăzi.

A murit Marcel Iorga

În ultima vreme au plecat dintre noi oameni dragi, tineri, care mai aveau multe de demonstrat. Am primit vestea tristă că unul dintre cei mai iubiți artiști, Marcel Iorga, a încetat din viață la 66 de ani. Celebrul cântăreț a avut parte de un sfârșit tragic.

Artistul a încetat din viață după o lupta de luni întregi cu noul virus al momentului. Acesta a ajuns la spital și a fost tratat corespunzător, dar starea lui de sănătate se agrava din ce în ce mai tare și organismul nu răspundea la tratament. Artistul suferea în același timp și de o altă boală care, în contact cu virusul nemilos, i-a adus sfârșitul.

Artiștii sunt șocați de pierderea lui Iorga

Toată lumea este în stare de șoc de când a primit vestea morții marelui compozitor. Se știa că de ceva vreme nu este bine, dar nimeni nu se gândea că nu va mai rezista. Printre cei mai buni prieteni ai săi se numără Aurelian Temisan, care este complet șocat de când a aflat cele întâmplate. Sute de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online și toți cei care l-au iubit pe artist îl vor conduce pe ultimul drum.

”Este prea șocantă vestea. Nu îmi vine să cred!”, a declarat Aurelian Temișan

Marcel Iorga a fost o adevărată legendă în lumea muzicii și a scris istorie cu piesele pe care le-a compus. El a fost unul dintre cei mai apreciați compozitori, Care s-a bucurat de mare succes atât la nivel național, cât și internațional. Artistul a studiat mai multe instrumente muzicale precum: flautul, pianul, acordeonul, saxofonul, contrabasul, chitara și tobele și a iubit mereu muzica.

Comments are closed.