Știri

Doliu în lumea politică. Un cunoscut edil local a murit în urma unui infarct

Un cunoscut edil local s-a stins din viață, într-un mod fulgerător, la vârsta de 54 de ani. Avea multe planuri pentru comunitatea pe care o reprezenta, dar toate s-au spulberat într-o zi fatidică. Edilul a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe Ambulanță solicitat la fața locului. El se afla la al cincilea mandat de primar.

A murit primarul localității bihorene Bulz

Localnicii care au aflat ceea ce s-a întâmplat cu primarul lor nu își pot reveni. Nimănui nu îi vine să creadă că edilul local Augustin Sărăcuț s-a stins din viață la 54 de ani. Era cunoscut cu probleme cardiace, pentru că fusese operat pe cord deschis în 2012, însă starea lui de sănătate era bună.

Edilul local a decedat în cursul zilei de marți, 30 noiembrie. Un echipaj de pe Ambulanță a ajuns la el și a încercat să-l salveze, însă fără niciun rezultat. Primarul se afla în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Toți cei care l-au cunoscut, au lucrat cu el, localnicii din Bulz sunt șocați de această tragedie. Augustin Sărăcuț se afla la al cincilea mandat de primar.

Doliu în lumea politică. Un cunoscut edil local a murit în urma unui infarct

Am pierdut un prieten, un coleg care avea darul de a aduna oamenii în jurul său, prin căldura sa sufletească, prin felul său inegalabil de a-și ascunde suferințele și grijile în spatele unui surâs fermecător. De azi, ne vei lipsi tuturor!, a transmis Dorin Manea, primarul comunei Negreni.

Un alt primar răpus de infarct la 54 de ani

Și primarul din Adamclisi, Constanța s-a stins din viață la 54 de ani, tot în urma unui infarct. Este vorba despre primărița Dorina Șerbănescu, care se afla la cârma unei comune cu 2.200 de locuitori, pentru al doilea mandat. Era iubită de cei pe care îi reprezenta și acesta a și fost motivul pentru care trecerea ei în neființă a îndurerat întreaga comunitate.

În urmă cu doar câteva zile înainte să moară, primărița a postat pe Facebook un mesaj în care le-a spus prietenilor virtuali că are probleme cu inima și că speră să treacă cu bine peste ele. Ea le-a transmis tuturor celor care se roagă pentru ea, multă sănătate.

Comments are closed.