Știri externe

Doliu în lumea sportivă! A murit un cunoscut reprezentant al acestui domeniu

Lumea internațională a sportului este în doliu, după ce a mai pierdut unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai acestui domeniu. Aflăm că a plecat dintre noi un celebru comentator sportiv, veste ce a șocat pe toată lumea care a auzit-o. Nimeni nu crede că s-a întâmplat așa ceva.

A murit Giampiero Galeazzi

Italia este în doliu, după ce comentatorul italian Giampiero Galeazzi a decedat. Era unul dintre cei mai apreciați oameni din țară din acest domeniu. A avut o mulțime de intervenții și era recunoscut pentru talentul său în ceea ce privește meseria pe care o practica de ani buni.

Bărbatul a murit, vineri, la onorabila vârstă de 75 de ani. Se pare că nu a avut deloc un sfârșit ușor și liniștit, ci ultima perioadă a vieții sale a fost foarte agitată. A suferit mult și a dus o luptă grea cu boala care, în final, l-a învins. Familia spune că a trecut prin clipe grele și au încercat să-i fie alături, dar nu au avut cu ce să îl ajute.

Giampiero are în cariera sa multe realizări notabile și a scris istorie în lumea comentatorilor. Printre cele mai mari și importante proiecte se numără un interviu cu Diego Armando Maradona în vestiarul echipei Napoli, care. Întâlnirea celor doi a avut loc la scurt timp după ce echipa de fotbal a câștigat primul său titlu de campioană din istorie, moment celebru în fotbalul internațional.

Giampiero Galeazzi a activat la celebrul post RAI și a fost recunoscut pentru dedicarea sa. Colegii au reacționat pe măsură atunci când au aflat vestea și au anunțat că îl vor conduce pe ultimul drum pe bunul său prieten.

Doliu la Newcastle United

Este doliu și la Newcastle, după ce a murit vicepreședintele al clubului din Premier League. Acesta a plecat din lumea noastră la 79 de ani și a lăsat în urmă istorie, datorită reușitelor sale în domeniu.

Malcolm Dix a fost unul dintre cei mai iubiţi oficiali din istoria Newcastle United, dar viața nu a fost deloc una ușoară pentru el. Sfârșitul a fost unul foarte greu, pentru că s-a luptat cu boala grea.

„Am fost întristați să aflăm de decesul vicepreședintelui pe viață al NUFC, Malcolm Dix, ce a avut loc astăzi. Gândurile tuturor celor de la Newcastle United sunt alături de familia și prietenii lui Malcolm”, este mesajul postat pe contul de Twitter al clubului de fotbal.

Comments are closed.