Știri externe

Doliu în lumea sportului! Fotbalist de 37 de ani, mort pe teren

O nouă tragedie lovește lumea sportului, după ce tot mai mulți sportivi importanți și-au pierdut viața în ultima perioadă. Celebrul fotbalist Franck Berrier a murit joi, în urma unui stop cardiac pe care l-a făcut chiar pe teren. Nu s-a mai putut face nimic pentru viața sportivului.

A murit Franck Berrier

Franck Berrier a murit joi, 12 august, la vârsta de 37 de ani, după ce a suferit un stoc cardiac. În acel moment, el se afla pe terenul de sport și juca tenis, conform clubului belgian KV Oostende. Franck Berrier s-a retras din activitate încă din ianuarie 2019. Acesta era în prezent antrenor secund la KV Oostende, echipa pentru care fostul mijlocaș francez a evoluat între 2013 și 2018.

Clubul a fost cel care a făcut anunțul trist al momentului, pentru a-i informa pe cei care l-au cunoscut și l-au admirat pentru ceea ce făcea pe teren. De altfel, au transmis condoleanțe și multă putere familiei îndurerate, care nu se aștepta la un asemenea eveniment. Apropiații sunt răpuși de durere și nu au făcut până acum declarații.

„Cu mare tristețe și neputință, am aflat de moartea vedetei clubului, Franck Berrier. Acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardiac suferit în timpul unui meci. Le dorim apropiaților multă putere în aceste momente grele”, a transmis clubul belgian KV Oostende.

Sporticul a avut parte de multe realizări de-a lungul carierei sale. El a jucat în toți anii de activitate pentru Cannes, Zulte Waregem, Standard Liege, KV Oostente și KV Mechelen. După retragere, francezul și-a continuat activitatea la KV Oostende, acolo unde a ocupat funcția de antrenor secund.

Era pasionat de mai multe sporturi, printre care și tenis. În momentul decesului era pe terenul de tenis. Cei aflați la fața locului au chemat ajutoare, dar medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

Comments are closed.