Știri

Doliu în lumea sportului românesc! A murit o legendă a fotbalului

Lumea sportului românesc a fost lovită de o altă tragedie, după ce în ultim vreme am pierdut o mulțime de oameni importanți, care au scris legendă. Valer Săsărman, fostul fundaș emblematic al Gloriei Bistrița, a murit la vârsta de 52 de ani.

A murit Valer Săsărman

Fotbalul românesc a mai pierdut o legendă! Celebrul fotbalist legendar al Gloriei Bistrița, Valer Săsărman, a pierdut lupta cu viața la doar 52 de ani. Bărbatul a suferit un infarct miocardic în momentul în care se afla în casa sa din Măluț. Deși au fost chemate ajutoare și medicii au intervenit în scurt timp de când a început să se simtă rău, nu s-a mai putut face nimic pentru el și a fost constatat decesul.

Familia răpusă de durere nu a făcut până acum nicio declarație și se pregătește pentru a-l conduce pe ultimul drum pe celebrul sportiv. În urmă cu doar câteva zile, acesta își sărbătorise ziua de naștere, lucru ce a făcut ca pierderea lui să fie și mai dureroasă.

Ultima apariție pe teren

Valer Săsărman a fost văzut pe teren la data de 16 august, într-o partidă amicală ce a reunit fostele legende ale Gloriei Bistrița, eveniment în care a fost prezentat și locul echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, din Liga a 3-a. Nimic nu anunța tragicul eveniment pe atunci și sportivul nu dădea semne că se simte rău.

Valer Săsărman a avut o carieră de peste 30 de ani și a fost unul dintre jucătorii de legendă ai Gloriei Bistrița. A jucat peste 400 de meciuri în tricoul echipei care l-a consacrat, dintre care 329 au avut loc doar în Liga 1. Mai mult, a avut și șapte goluri marcate.

Din anul 2001, Valer Săsărman a fost antrenor la centrul de copii și juniori de la FC Someș Gaz Beclean, dar și la prima echipă a Gloriei Bistrița. A încercat să repună pe picioare echipa.

Comments are closed.