Știri externe

Doliu în rândul actorilor! A murit o mare actriță, după 10 zile de suferință. A fost lovită de o trotinetă

Lumea actorilor este în doliu, după ce una dintre cele mai iubite și talentate actrițe la nivel internațional a plecat dintre noi înainte de vreme. Celebra Lisa Banes s-a stins din viață la 10 zile după ce a fost lovită grav de o trotinetă. După zile întregi de chin, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

A murit Lisa Banes

Actrița Lisa Banes, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul “Gone Girl”, a murit la vârsta de 65 de ani. În urmă cu aproximativ 10 zile, a fost lovită de o trotinetă,  în Manhatten, lângă centrul cultural Lincoln Center. În urma incidentului, vedeta a fost dusă de urgență la spital, unde s-a aflat că a suferit un traumatism cranian.

Cel care a provocat incidentul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar după ce a lovit-o pe actriță a fugit de la locul faptei. Lovitura suferită a fost fatală pentru Lisa Banes și, chiar dacă medicii au făcut tot ce au putut, nu ai mai salvat-o pe actriță, care era în stare gravă. Luni, a fost declarat decesul.

Anunțul oficial a fost făcut de David Williams, agentul actriței. El a precizat că toată lumea este în stare șoc, după ce actrița a avut parte de o moarte șocantă și tragică. Sfârștiul a venit pe neașteptate și nimeni nu se gândea că nu va supraviețui.

„Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams.

Kathryn Kranhold, soția celebrei actrițe, a publicat mai multe imagini în mediul online în semn de omagiu pentru femeia care i-a fost alături ani la rând și pe care o plânge acum.

Comments are closed.