Știri

Doliu în rândul medicilor! A murit unul dintre cei mai buni chirurgi

Lumea medicilor a fost lovită de o veste extrem de dureroasă. A plecat din această lume unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi din țară, la vârsta de 65 de ani. Este vorba despre Dumitru Dumitrescu, care a fost găsit decedat în propria locuinţă de un vecin.

A murit chirurgul Dumitru Dumitrescu

Lumea medicală a mai pierdut un erou, care a salvat viețile a multor oameni în tot timpul în care și-a desfășurat activitatea. Potrivit primelor informații, doctorul Dumitru Dumitrescu a fost descoperit mort în casă, de către un vecin, iar decesul lui s-ar fi produs în urmă cu trei zile.

Anunțul privind decesul medicului a fost făcut de reprezentanții Spitalului Orașenesc Hârșova pe pagina de Facebook. Reprezentanții au anunțat cu durere în suflet că directorul medical al Spitalului Orășenesc Hârșova, reputatul medic chirurg doctorul Dumitru Dumitrescu, a plecat dintre noi înainte de vreme.

„Cu adâncă durere în suflete anunțăm plecarea prematură în ceruri a celui care a fost vreme de peste doi ani directorul medical al Spitalului Orășenesc Hârșova, reputatul medic chirurg doctorul Dumitru Dumitrescu, un coleg și un prieten minunat! drum lin printre ingeri! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, se arată pe pagina de Facebook.

Fostul director medical al Spitalului Orășenesc Hârșova, care s-a aflat la conducere timp de două săptămâni, a murit la vârsta de 65 de ani. Cel care l-a descoperit a alertat imediat Poliția, sunând la numărul unic de urgență 112. Când specialiștii au ajuns la fața locului, au constatat decesul, pentru că era deja unul vechi și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Trupul medicului Dumitru Dumitrescu nu prezenta urme de violență. Investigațiile făcute de medici au arătat faptul că acesta suferea de două boli grave, diabet și hiptertensiune.

Comments are closed.