Știri

Doliu în sport. A murit fotbalistul Gheorghe Callo

Este zi neagră pentru sportul românesc, în special pentru fotbal. S-a stins din viață Gheorghe Callo care a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș în perioada 1996-2001. A fost cel mai bun marcator al echipei, având 10 goluri reușite în 29 de meciuri.

A murit fotbalistul Gheorghe Callo

Callo a jucat la clubul din Mediaș în perioada 1996-2001 și a făcut parte din generația Gazului care a promovat la finalul stagiunii 1999-2000.

Vestea cum că s-a stins din viață a fost dată de către suporterii echipei Gaz Metan Mediaș.

Din păcate venim cu o veste tristă pentru suporterii echipei noastre. Fostul jucător al Gazului, din perioada 1996-2001, Gheorghe Callo, născut la Târnăveni, s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace, au transmis, pe Facebook, suporterii Gaz Metan Mediaș.

CS Gaz Metan Mediaș este clubul de fotbal al orașului Mediaș, a cărei echipă joacă în Liga I. A obținut promovarea în Liga I clasându-se pe locul 1 în seria 2 la sfârșitul sezonului 2015-2016 al Ligii a II-a. Echipa își dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal Gaz Metan.

Echipa a fost înființată în 1945 sub denumirea Karres Mediaș. A promovat în Divizia A în 1947, iar în primul sezon, disputat sub denumirea CSM Mediaș, s-a clasat pe locul 11, jucând într-un turneu play-out pentru evitarea retrogradării.

Și-a menținut locul în primul eșalon, dar în sezonul 1948-49, în care a evoluat cu numele Gaz Metan, s-a clasat pe ultimul loc și a retrogradat în Divizia B.

Comments are closed.