Știri externe

Doliu internațional! Actriță celebră, decedată la doar 33 de ani: “S-a culcat și nu s-a mai trezit!”

În ultima perioadă am fost martorii unor întâmplări extrem de triste. O mulțime de persoane importante ne-au părăsit înainte de vreme și au lăsat în urmă numai tristețe. O nouă tragedie a fost înregistrată în lumea showbiz-ului internațional!

A murit Miranda Fryer

Lumea filmului este îndoliată, după ce a înregistrat o pierdere extrem de mare. O îndrăgită vedetă a încetat din viață în mod subit, la vârsta de doar 33 de ani. Femeia nu era cunoscută pentru vreo boală gravă, pe care să nu o aibă sub control, dar se pare că a murit când nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Este vorba despre celebra actriță Miranda Fryer, vedeta din serialul ”Neighbours”. Femeia avea puțin peste 33 de ani și se bucura din plin de viață. Actrița este cunoscută pentru numeroasele roluri pe care le-a jucat, însă mai ales pentru momentul în care l-a interpretat pe Sky Mangel.

Femeia a fost găsită în propria ei casă, de cel care îi devenise soț în noiembrie 2020. Cauza morții ei nu a fost încă stabilită cu certitudine, dar familia a dezvăluit pentru presă și pentru toți fanii ei că a murit în somn. Se pare că aceasta s-a pus la somn și nu s-a mai trezit, așa cum au declarat apropiații.

Miranda suferea de o boală

Tot de la cei care o cunoșteau aflăm că Miranda Fryer ar fi avut probleme cu inima de mai mulți ani, însă erau ținute sub control de către tratamentele prescrise de medici. Totuși, se poate să fi suferit un infarct, care să fi dus la deces.

”A avut unele probleme cardiace, poate că era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care cu toții am iubit-o atât de mult, vom prețui amintirile cu care ne-a lăsat și vom deplânge pentru totdeauna această pierdere. Un copil frumos, un adolescent uluitor, frumos pe dinăuntru și pe dinafară… o femeie care avea atâta dragoste și fericire de oferit și de primit, a dispărut”, spune familia actriței.

Familia așteaptă acum un raport de la medici, pentru a afla cauza exactă a morții. Apropiații sunt complet șocați și susțin că nu nu o vor uita niciodată pentru omul minunat care a fost mereu.

Comments are closed.