Știri externe

Doliu internațional! Am pierdut una dintre cele mai mari actrițe din lume

În ultima vreme au plecat dintre noi persoane importante, care au avut o viață plină de activitate și au lăsat în urmă o întreagă legendă. Aflăm acum că ne-a părăsit una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din lume.

A murit Yvette Mimieux

Yvette Mimieux, actrița cunoscută pentru rolul său din filmul ”Mașina timpului”, a plecat din această lume la venerabila vârstă de 80 de ani. Reprezentanții familiei au confirmat decesul și au precizat că acesta a venit din cauze naturale.

Vezi și: Un actor celebru, cunoscut din serialul Marvel, a murit după un accident la schi. Avea 37 de ani

De la apropiații femeii aflăm că actrița a avut parte de o moarte liniștită, naturală, care s-a produs chiar în somn. Cei dragi sunt complet răpuși de durere, mai ales soțul actriței, care o iubea nespus de mult, dar știu că va trebui să se obișnuiască cu ideea.

Yvette, de la film la scris și alte meserii

Mimieux a jucat în numeroase filme de succes, dar rolul care a consacrat-o a fost cel din ”Mașina Timpului”, în care a fost protagonistă alături de Rod Taylor, în 1960. O altă producție mare în care a jucat a fost “Where the Boys Are.” Dintre alte filme celebre amintim: “Platinum High School,” “Mr. Lucky,” “Four Horsemen of the Apocalypse” și “Light in the Piazza.”.

După ce s-a retras din actorie, Mimieux s-a axat pe domenii precum arheologia, imobiliarele sau călătoriile. În plus, a devenit și antreprenor când avut o afacere cu produse haitiene care a mers foarte bine.

Actrița a bifat trei mariaje de-a lungul vieții: cu actorul Evan Harland Engber, apoi cu directorul de film Stanley Donen, cu care s-a iubit 13 ani. Cea de-a treia căsnicie, cea din prezent, datează de 36 de ani. Howard F. Ruby a rămas acum singur, având in vedere că cei doi nu au avut copii.

Comments are closed.