Media

Doliu internațional. Veste tristă pentru fanii Seinfeld și Anatomia lui Grey

Doliu internațional în lumea artistică. A murit un actor celebru care a jucat în serialele Seinfeld și Anatomia lui Grey. A avut o carieră remarcabilă și s-a stins din viață la venerabila vârstă de 91 de ani. Vestea cu privire la moartea sa i-a întrista pe fanii producțiilor în care acesta a jucat.

A murit Lou Cutell din Seinfeld și Anatomia lui Grey

Actorul Lou Cutell s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani, iar anunțul trist cu privire la moartea sa a fost făcut pe rețelele de socializare de către bunul său prieten, Mark Furman. Lou Cutell a debutat în lumea filmului în anul 1961, când a interpretat rolul lui William Berry în producția de pe Broadway a Young Abe Lincoln.

După 91 de ani și o viață fabuloasă, prietenul meu Lou Cutell s-a dus acasă, a anunțat Mark Furman.

Deocamdată nu se știe dacă marele actor era bolnav sau a murit din cauze naturale. Lou Cutell era celebru pentru rolurile din serialele Seinfeld unde l-a interpretat pe dr. Howard Cooperman, Curb Your Enthusiasm și din Anatomia lui Grey.

Ultima apariție a lui Lou Cutell

Ultima apariție a celebrului actor într-un serial a fost în 2015, într-un episod din „Anatomia lui Grey”. Ulterior s-a retras din lumina reflectoarelor, petrecând mai mult timp în compania familiei. Lou Cutell a lăsat în urma sa o carieră impresionantă. S-a născut la New York, pe 6 octombrie 1930, din părinţi sicilieni, și a debutat pe Broadway, în urmă cu 60 de ani.

Cutell s-a mutat în Los Angeles, unde a absolvit Universitatea din California. Actorul a apărut în show-ul tv „The Dick Van Dyke Show”, din 1964, apoi în producții devenite clasice, dintre care amintim „The Mary Tyler Moore Show”, „Starsky and Hutch”, „Kojak” și „Newhart”.

Actorul și-a pus amprenta și în lumea filmului, jucând în producții celebre precum:„Frankenstein Meets the Spacemonster” (1965), „Honey, I Shrunk the Kids” (1989) și „Pee-wee’s Big Adventure” (1985).

Comments are closed.