Știri externe

Doliu pentru o artistă de renume! Fiul ei s-a sinucis la doar 17 ani

În ultima perioadă am aflat de o mulțime de tragedii. Se pare că acum, un tânăr de doar 17 ani, a plecat din această lume în mod voluntar. Adolescentul, fiul uneia dintre cele mai iubite artiste, a plecat de acasă și apoi și-a pus capăt zilelor.

S-a sinucis fiul lui Sinead O’Connor

Sinead O’Connor este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel mondial. Aceasta a anunțat că fiul ei a plecat de acasă din motive cunoscute doar de el, pentru că nu a lăsat niciun bilet în urmă.

Acesta își pusese în minte că se va sinucide, lucru ce se va și întâmpla, el fiind găsit decedat în dimineața zilei de 8 ianuarie 2022. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit de către autorități. Cântăreața de origine irlandeză Sinead O’Connor, ajunsă la 55 de ani, trece prin clipe de groază în acest moment și nu își explică cum de s-a putut ajunge la o asemenea tragedie.

Anunț tragic făcut de artistă

Anunțul tragic al morții a fost făcut chiar de către artistă. Femeia a scris un mesaj tulburător pe rețelele de socializare, care a șocat pe toată lumea. Aceasta speră că sufletul lui se va odihni în liniște și speră că niciun copil nu va urma exemplul acestuia, pentru că părinții vor fi cei mai afectați.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, a scris artista pe contul ei de socializare.

Sinead O’Connor a postat și o melodie de-ale lui Bob Marley, Ride Natty Ride, pe care i-a dedicat-o fiului ei. Femeia este complet șocată și nu poate înțelege gestul fiului său.

Comments are closed.