Media

Doliu pentru Serghei Mizil. Omul de afaceri trăiește clipe grele: cea mai tristă zi din viața mea

După pierderea socrului său, Serghei Mizil a mai primit o lovitură grea din partea sorții. Omul de afaceri și-a pierdut sora mult iubită, pe Donca, și a anunțat că este cea mai tristă zi din viața lui. Femeia s-a stins, din nefericire, din cauza unei boli necruțătoare cu care a luptat cât a putut de mult.

S-a stins din viață sora lui Serghei Mizil

Omul de afaceri a anunțat pe Facebook că i-a murit sora și că trăiește momente foarte grele. Serghei și Donca au fost frați buni, au avut o relație frumoasă și omul de afaceri a făcut tot posibilul pentru a o salva pe sora sa din calea bolii.

Sonia Donca suferea de mai mulți ani de o boală necruțătoare cu care a luptat din greu. În primăvara acestui an, Serghei a făcut apel la prietenii de pe rețelele sociale, să meargă să doneze sânge pentru sora lui, care era internată la Spitalul Fundeni.

Toată familia a încercat să o salveze pe Donca, însă, din nefericire, aceasta s-a stins din viață după o lungă suferință.

Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească, a scris Serghei Mizil pe Facebook.

Internauții i-au transmis omului de afaceri mesaje de condoleanțe pentru pierderea surorii sale. În urmă cu două luni, familia Mizil a fost din nou încercată, la moartea lui Gheorghe Marcu, socrul lui Serghei Mizil, un nume greu în spionajul românesc.

Încă o pierdere imensă pentru Serghei Mizil

Gheorghe Marcu a fost unul dintre apropiații lui Ion Mihai Pacepa, adjunctul DIE și consilier personal al fiului poporului. În 1978, Pacepa a cerut azil politic în Statele Unite, unde a lucrat pentru comunitatea de informații a Americii în diferite operațiuni împotriva fostului bloc sovietic.

Serghei Mizil vorbea numai în termeni laudativi despre socrul său, tatăl soției sale. Iată ce a scris pe Facebook în ziua în care a anunțat că Gheorghe Marcu a plecat din această lume:

Oamenii adevărați îți sar în ajutor la nevoie, când toți se dau înapoi. Așa a fost socrul meu, General Maior Gheorghe Marcu. Și pentru asta îl vom onora câtă vreme trăim, au fost cuvintele lui Serghei Mizil.

Acum familia Mizil se pregătește pentru funeraliile de înmormântare ale Soniei Donca.

Comments are closed.