Știri externe

Doliu printre actori! Câștigătoarea premiului Oscar a murit chiar de Paște

Lumea actorilor a fost zbuciumată de încă o tragedie. Tot mai multe persoane publice, cunoscute, care au scris istorie în diferite domenii, au plecat dintre noi când nimeni nu se aștepta. Actriţa americană premiată cu Oscar Olympia Dukakis a încetat din viaţă la vârsta de 89 de ani, însă nu a fost stabilit încă motivul care a dus la deces.

A murit celebra Olympia Dukakis

Celebra Olympia Dukakis a plecat din această lume la vârsta de 89 de ani. Ea a decedat în locuinţa sa din oraşul New York. Anunțul a fost făcut de către fratele său, care a transmis și un mesaj extrem de emoționant pentru sora lui. El a mărturisit că se bucură că măcar a ajuns într-un  loc unde este liniștită alături de soțul ei, unde a scăpat de toată durerea și problemele care au măcinat-o în ultimele luni de viață.

”Iubita mea soră, Olympia Dukakis, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în New York City. După multe luni de degradare a stării de sănătate, este în sfârşit liniştită, alături de Louis al ei”, a scris Apollo Dukakis.

Soțul lui Dukakis, Louis Zorich, a decedat în 2018. Actrița a lăsat în urmă o fiică, Christina Zorich care este, de asemenea, actriță și doi fii, pe Peter și Stefan Zorich.

Olympia Dukakis a devenit cunoscută la vârsta de 56 de ani, după ce a interpretat roluri memorabile în filme din anii 80, precum “Moonstruck” şi văduva bogată din “Steel Magnolias”.

Dukakis a avut mai multe roluri pe scenă și pe micile ecrane, dar Moonstruck a fost cel care a făcut-o extrem de cunoscută și a câștigat-o premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Artista a debutat în televiziune în 1962, într-un episod din „The Doctors and the Nurses”. Actrița a jucat și în filmulpolitic „The Rehearsal” din 1974, despre masacrarea unor studenți care au protestat împotriva autorităților din Grecia.

Comments are closed.