Știri

Doliu și tristețe în lumea politică! Un primar și-a pus capăt zilelor

În ultima vreme, tot mai multe persoane cunoscute au plecat din această lume. Oameni tineri, cu tot viitorul înainte, sunt răpuși de boli grele și lasă în urmă familii îndurerate. Lumea politică din România este acum în doliu, după ce un celebru primar de 53 de ani a murit în clinica în care mersese să se trateze. Bărbatul și-a pus capăt zilelor.

A murit primarul Cristian Spiridon

Lumea politică din România este complet șocată de vestea pe care a primit-o. Primarul comunei vasluiene Pogana, Cristian Spiridon, a fost găsit spânzurat într-o clinică medicală din județul Alba, vineri seara. Bărbatul se afla acolo pentru un tratament special.

În ultima vreme, primarul avea mari probleme cu depresia. Apropiații spun că era foarte afectat și mersese la clinica de psihiatrie pentru a se vindeca, pentru că se schimbase foarte mult în ultima perioadă. Edilul ar fi căzut în depresie după ce în urmă cu câteva luni ar fi primit un diagnostic grav de la medici, care l-au anunțat că suferea de o boală grea, lucru ce l-a distrus psihic.

Primarul a fost găsit spânzurat cu un cablu în salonul în care era internat, de către cadrele medicale. A fost solicitat ajutor, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. Medicii au confirmat decesul și au declarat că s-a sinucis. A fost deschisă o anchetă, dar se pare că nu există urme de suspiciune.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs decesul. Din primele verificări, nu sunt supiciuni, fiind vorba de un suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Primarul era iubit de locuitori

Primarul era foarte iubit de către locuitorii comunei. Acesta devenise edil în anul 2020 și promisese că va scoate localitatea din sărăcie. Voia să facă din Pogana o comună ca în Elveția, așa cum văzuse acolo a mers la specializare pentru a face lucruri mărețe.

Oamenii au transmis mesaje extrem de triste pentru celebrul primar, care a recurs la gestul extrem.

 „Un om de milioane, care chiar voia să facă ceva pentru comună”,

„Este realmente un șoc. Fără cuvinte și greu de digerat o asemenea veste”,

„Prea repede, mai aveai multe de făcut în privat și administratie! Ai lăsat o întreagă comunitate în doliu!”, sunt câteva din mesajele transmise pe Facebook.

Comments are closed.