Media

Dorian Popa, de urgență la spital! A făcut hemoragie de la bețișoarele de urechi

Dorian Popa a trecut printr-o sperietură groaznică, după ce a comis o greșeală ce l-ar fi putut costa viața. Celebrul artist a ajuns de urgență la spital, după ce i-a curs sânge din ureche. El avertizează că a fost vina lui, pentru că a folosit bețișoare de urechi!

Dorian Popa a făcut hemoragie

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital. De mult timp nu a mai avut probleme de sănătate, dar se pare că acum a fost vorba de o situație disperată! Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, pentru că nu i se mai oprea sângerarea din ureche.

Artistul le-a dezvăluit celor care îi urmăresc contul de socializare că a ajuns la camera de gardă a Spitalului ORL Panduri, după ce a făcut un lucru pe care mulți îl fac zilnic. Mai exact, el a folosit bețișoare de urechi, ceea ce i-a provocat o sângerare gravă.  Pentru că nu putea să o oprească în niciun fel, Dorian Popa a decis să meargă de urgență la spital.

Aici, el a aflat că putea să își spargă timpanul la cât de adânc a încercat să se curețe în urechi. Situația l-a speriat foarte tare, dar norocul lui a fost că a ajuns la timp la medic și, după grele încercări, sângerarea s-a oprit.

„Aviz amatorilor. Nu vă băgați bețigașe în urechi. Infiderent că va spune creieurl sau nu. Am facut-o lată, am băgat până în creier. Suntem la orl. Când ești pus să aștepți într-un salon, de altfel foarte frumos, bravo România, cu o meșăs în ureche, că sângerarea nu se poate opri. Am dat cu bățul în mânerul ciocănașului la milimetri de timpan”, a declarat el în mediul online.

Întâmplarea lui Dorian Popa a fost o șansă potrivită să le spună fanilor să fie atenție. Astfel, el a tras un semnal de alarmă asupra tuturor celor care au acest obicei și folosesc bețișoarele pentru a se curăța în urechi, deși există multe alte metode mai sigure, precum folosirea unor aparate speciale sau a unor spray-uri care scot imediat mizeria.

Comments are closed.