Știri

Dorian Popa, de urgență la spital. Medicii si-au facut cruce: ”Ne-am chinuit să oprim hemoragia” In ce stare e acum

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital deoarece a suferit o emoragie la nivelul urechii. Iată ce declarații a făcut artistul.

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul urechii. Acesta s-a filmat de pe patul de spital, acolo unde medicul a avut grijă să îi ofere cel mai bun și rapid tratament pentru a-i opri sângerarea. Ce declarații a făcut artistul pe rețelele de socializare.

Cântărețul este foarte activ în mediul online și comunică foarte des cu prietenii virtuali, însă recent acesta a fost nevoit să meargă de urgență la spital pentru a primi ajutor specializat. A suferit o hemoragie la nivelul urechii.

Dorian Popa, de urgență la spital. Ce a pățit la nivelul urechii

Dorian Popa a folosit un bețișor de ureche pe care l-a introdus în ureche într-un mod brusc și i-a cauzat sângerare abundentă. Artistul a mers de urgență la spital pentru a primi cel mai bun ajutor, iar de pe patul de spital, acesta a oferit câteva declarații comunității sale de fani.

Acesta a realizat o serie de clipuri din spital, acolo unde a fost primit rapid și așezat pe un pat de spital pentru a primi cel mai bun ajutor medical de care ar fi putut avea parte. Actorul și-a cauza to rană la nivelul urechii din cauza betișoarelor pe care le folosea, iar în acel moment a ținut să ofere câteva sfaturi urmăritorilor săi care ar putea sp se confrunte cu o situație asemănătoare.

Aviz amatorilor. Nu vă băgați bețigașe în urechi. Infiderent că va spune creieurl sau nu. Am facut-o lată, am băgat până în creier. Suntem la orl. Când ești pus să aștepți într-un salon, de altfel foarte frumos, bravo România, cu o meșăs în ureche, că sângerarea nu se poate opri. Am dat cu bățul în mânerul ciocănașului la milimetri de timpan”, a declarat el în mediul online.

Mi s-a dat o rețetă pe care trebuie să o achizționez de la farmacie acum, trebuie să mî întorc mâine să mă revadă (…) M-am chinuit să facem hemostază, să oprim hemoragia”, a mai declarat vloggerul, într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.